.

.

torsdag, september 30, 2010

+1,5°C

Hundpromenaden var frisk idag +1,5°C, höstens första frostmorgon hos oss. Dax att ta fram vantarna. Jo, Brorsan & Jenny..........välkomna hem från Hawaii än en gång ;)


onsdag, september 29, 2010

Hungriga

Marsvinsrummet under renovering, Hungriga Marsvin :)

tisdag, september 28, 2010

Inga ord

Finner inga ord, vilken Mardröm. Tror jag får svårt att somna..........

Derby

Ikväll är det första derbyt på över 8 år, vi möter ärkefienderna i globen och det finns bara SEGER. För Malin är det visst första derbyt någonsin sa hon - ja för när jag var 12 år fick jag ju inte följa med på derbymatcherna, och det stämmer..........Nu gäller det

söndag, september 26, 2010

Galet


Trodde vår Rhododendronbuske dött av den hårda vintern, den såg hängig ut och har inte blommat alls i år...........men nu har den knoppar!? Kanske blommar lagom till advent :)

lördag, september 25, 2010

Flitig

Flitig som en myra, men nu har nog höstlugnet infunnit sig.....iallafall på VV 149. Under gårdagens promenad fotade jag iallafall dessa 5 fina myrstackar Detta måste vara myrornas radhusmodell, 3 på rad :)




fredag, september 24, 2010

Ledig Fredag 2

Tror det krävs lite invänjning, låg vaken mellan 06-07 och lyssnade på Mix Megapol i min mp3, somnade sedan om iaf. Kaffe och DN sedan en superskön morgonpromenad i "vår" skog, tog med kameran......så du får också följa med :) Sedan blev det filfrukost UTE=varmt=nice







torsdag, september 23, 2010

Torsdag

Ja, just det Torsdag idag :)

onsdag, september 22, 2010

Kras

På vår tomt har vi MÅNGA sniglar med skal, speciellt de där små. Varför ska de gå precis på stenplattorna där jag ska gå?? På kvälls och morgonpromenaden hör man ofta kraset under skon, hua. I morse i mörkret blev det tyvärr 2 st.....

söndag, september 19, 2010

Full dag

Dagen började med att vi hängde på låset på IKEA, rusade till köksplaneringen och ........där att vi 2.5 tim. Resultatet blev dock lyckat och vi fick bra hjälp.
Till Västertorpshallen för säsongens första basketmatch med F-99. Vi låg under efter första quartern, ledde efter andra och tredje......men med 3 minuter kvar av matchen blev vi för nervösa, slarvade och förlorade matchen med ett, ett sketet poäng...surt.
Till Kvickentorpsskolan för röstning, hoppas på fyra nya år.
Middag=Pizza
I morgon ska vi på kakel och golv jakt.

lördag, september 18, 2010

Mjukt

Vi har suttit lite hårt på de nya köksstolarna ett tag, men det har jag ändrat på nu. Nu sitter vi mjukt o varmt på en fårskinnsplätt :)) Och i dag var snickarn här för att ge offert på köksrenovering......nu börjar det hända saker........Äntligen....


fredag, september 17, 2010

Ledig Fredag

Första lediga fredagen på mitt "nya" 80% iga arbetsliv :) vaknade såklart 05.25 då jag skulle gått upp. Nästa gång vaknade jag 07 då klockan ringde, tog ut hundarna och körde sedan Brolle till veterinären för kastrering. Visst......full rulle direkt, men tänk hur stressigt det varit om jag skulle behövt åka till jobbet genom hela stan.## Nu intar jag kaffe och morgontidningen i godan ro.

onsdag, september 15, 2010

Mätning

Att mäta kök är ingen barnlek har jag precis erfarat :/

tisdag, september 14, 2010

Ruggväder

Nu börjas det, kvällspromenader i kyla, regn och mörker. Håll ut hundvänner, ljusning kommer.....om ca 6 månader

måndag, september 13, 2010

80

Förvirrad känsla, fick idag ok på att gå ner i arbetstid till 80% under ett år. På fredagar behöver jag inte ställa klockan längre :o))
Bennet, du kommer få en mycket gladare sambo nu. Puss, tack för ditt stöd.

söndag, september 12, 2010

Helgen över

Hemma efter helg i Småland med släkt och vänner, kräftskiva + naturpromenad ingick bla. Tack alla inblandade för en mysig helg. Och TACK snälla hundvakter :o))





















fredag, september 10, 2010

Kräftfiske

Idag jobbar jag kort, sedan bär det av mot Småland, Ågård. Där ska vi fiska kräftor och ha helhelg med släkten :) Nedan är bilder från förra året, fiskevattnet.......(kanske kan bli en alligator i år...)










onsdag, september 08, 2010

Besökare

Efter kvällspromenaden med husse hittade hundarna en besökare......eller rättare sagt en inkräktare på tomten.....o jag ut med kameran i högsta hugg. Dock lite svårt då jag hörde honom prassla men såg ingen, fick chansa o trycka av................ såg nu hemma att jag troligtvis störde mitt i kvällsmaten ;)


Dimma

Idag fick man vara glad att man hittade till jobbet ...........





tisdag, september 07, 2010

Unga

Tuva 6 månader & Saga 4 månader :)


söndag, september 05, 2010

Mat


Igår 3+3+3 st fiskbullar under hela dan. Idag känner jag mig bättre och har redan ätit 4 st :) till lunch och ser nu framemot fler till middag. Kan börja le igen :))

lördag, september 04, 2010

Tankevärt

Var glad varje dag du kliver ur sängen och mår bra

fredag, september 03, 2010

sjuk

Magsjuk.....magkatarr, magsår, vred....ja eller en grymt elak bacillusk.
Bara vatten idag.

Skulle gått på landskampen ikväll :(

onsdag, september 01, 2010

T♥L

Här kommer några fler (mobil) bilder från gårdagen, Tuva ♥ Ljung