.

.

tisdag, november 30, 2010

Tis

Morgonkaffet bäst på hela dan. God arbetstisdag :)

söndag, november 28, 2010

Mam




Mammas dag idag, saknar dig.

lördag, november 27, 2010

Anrik middag

Efter en förmiddag i Länna köpcenter och i Farstahallen, basketmatch (Vinst ;)) valde vi att inta middagen på anrika Östra Stations Järnvägsrestaurang. Vad som i första hand gjorde att vi styrde in mot stan en kall lördag kväll var att Alexandra jobbar där. Ett bra tillfälle att äta gott och träffa sin dotter :o) Jag tänker inte säga vad vi åt.......ifall nån ur "träningsklubben" läser.

fredag, november 26, 2010

Snö

En groda blev visst kvar i snön, undra om det kommer ligga snö nu ända tills mars.....hua!

torsdag, november 25, 2010

Gång

Hemvägen idag blev trög med snö, modd, plogbilar, köer.........1.5 tim hem!! Skönt slippa åka i morgon, nästan fredagskänsla...en öl hemma och hockey på radion!? Näääääääää vi är ett gäng som har en liten vikttävling nu 4 veckor..........så efter hundpromenaden blev det ett varv med snabb gång i slingan istället :)

tisdag, november 23, 2010

Mkt

Det är mycket just nu,
Måndags var det:Basketträning
Tisdag:Styrelsemöte vägföreningen (ganska nyss hemkommen)
Onsdag:Frissan + data möte
Torsdag:Ishockey
Fredag: :)

....så ska man jobba .........åsså är det snöstorm mitt i allt.....I´ll be back

söndag, november 21, 2010

Bästa matchen

Idag hade vi basketmatch mot stora och ett år äldre tuffa Södertälje, dom har inte förlorat en match än.........dom var 12 st vi bara 7...alltså bara 2 avbytare. Jocke huvudcoach var på annan match så jag och andre coach Simao skulle "styra skeppet". Våra tjejer gick ut och chockade dem totalt, vi spelade grymt bra, tight försvarsspel och vi vågade göra mål. Seger till oss med 39-31....Bästa matchen!

lördag, november 20, 2010

Morgongäster

Nu har nyheten nått ut, att frukostserveringen på VV 149 öppnat för i vinter. Foto: Bennet Gustavsson



fredag, november 19, 2010

Fet

Klev ur duschen, såg en damm tuss dra över badrumsgolvet.............men den stannade aldrig. Fy Fa#% det var en FET spider, en sån där med stor kropp, Huuua. Ja, ja nu finns den inte längre, jag laddade och tog sats, sprayade FULLT med Ajax spray på den........då gav den upp, he! Det är härligt att bo på marken :) (Är du glad att ha lgh Malin ? ;)

Tapet

TACK Elin my hero som hjälpte mig att komma igång med möstertapetseringen i hallen, efter flera tips och trixs av Elin så har jag nu idag avslutat det sista. Varma fina blommor, och tack även Malin som var med vi tapetvalet.......vilket var en lååång process :) men med gott slut.

onsdag, november 17, 2010

Wow

Säger bara wow.....nu har dressen jag fick vid prenumeration av "Må bra" kommit. Den kan jag ha och glida runt i på mina fredagar ;)), vet ni vad B sa då........- Bara du inte har på dig den när jag kommer hem, What :Op .......wonder why!?

tisdag, november 16, 2010

Kontrast

Jo köket är fint, men måste bekänna,......................kolla lagningen av avloppsröret under vårt oranga fina handfat i det bruna fina (not) badrummet. Vem som lagat?? -Jag :D Men det droppar inte längre iallafall :o))

måndag, november 15, 2010

Modernt

Nu har vi använt ugnen, micron och hällen ..........kul med moderna vitvaror, de piper o larmar om något går fel, tom diskmaskinen talar om när den är färdig (vi har nu förstått att det är det pipet vi suttit på övervåningen och undrat över;) Vårt gourmekök har tillagat........igår, varma mackor och idag ärtsoppa o pannkaka......avancerat. Det känns jättebra att vi ska börja prenumenera på "matkasse" nästa vecka, skönt att någon annan ska komma på middagstipsen :)) Tror vi behöver det.

söndag, november 14, 2010

Pappa

KRAM till Pappa idag - Älskar Dig

lördag, november 13, 2010

Sladd

Mår mycket bättre idag :) Men vaknade kostigt, höll på att bli strypt (nej inte av B, tror inte han tröttnat ;p) utan av min mp3 sladd..........

fredag, november 12, 2010

Svacka


Så här ser min morgon ut....huvudvärk och halsot :( Inte ens sol denna fredag :(( Får nog lägga undan "att göra" listan jag skrev igår och lägga mig en stund igen (har ju redan varit i skogen med hundarna och grov röjt ute på altanen.....kunde inte låta bli...)




tisdag, november 09, 2010

Kemi

Har gått 2 dagars kurs i Kemi...........det var ett tag sedan, typ åk 9. Nu har jag lite molekyler i huvudet igen, förstår Periodiska systemet, grundämnenas nummer, protonerna i atomkärnan osv. Men jag nöjer mig nog nu............. ;))



måndag, november 08, 2010

söndag, november 07, 2010

Återfunnen

Var ju och handlade i fredags......ja, handlade och handlade, jag betalade iallafall men tog visst inte med mig färgen hem :O/upptäckte jag när jag skulle visa Bennet burken på kvällen. Så idag när vi skulle åt det håller chansade jag och gick in och frågade om de möjligtvis hade en kvarglömd färgburk. Och tro det eller ej men den stod där och väntade på mig. Vart jag ska måla? det vet jag inte ej, men fägen var fin ;)

lördag, november 06, 2010

99% klart

Har aldrig tidigare en lördag gått upp 08.30 och tagit fram hink + svabb och skurat kök och hall golv, men idag var det med glädje.



fredag, november 05, 2010

Såå bra

Fredag em, sista rycket. Jag åkte till kungens kurva och "shoppade", grabbarna gjorde klart det sista i köket.....ok, näst sista (de kommer en sväng på måndag också ;) men de har gjort ett utomordentligt bra jobb och hållt tidsplanen nästan exakt. Kylarn är påslagna och i morgon ska vi börja torka av och ställa ett bord på plats :)

Fredag=sol

Ok, erkänner det var mörkt när jag vaknade och tänkte på gårdagens hockeyförlust. Det är bara att inse att ajk har granskat DIFs spel på video några år........och gjort det grundligt.

Men efter morgonens hundpromenad i sol och frost känns det genast bättre.
Och köket då.......jo då 3 killar jobbar på för fullt........och dom kanske blir klara idag :D

torsdag, november 04, 2010

Phu

Trött i huvudet..........jobbade 06.45-1800 igår, med köer hem IGEN. Hoppade på byggarn hemma att dom satt upp fel antal spottar (el hur det nu förkortas) i halltaket, men eftersom jag dokumenterat så bra hade han kvar lappen och se***dom hade såklart satt upp antal enl vårt önskemål :)
Blandaren fanns ej, hade "glömts" av oss (men B gjorde en räddningsinsats igår ;) .......
Lampan vi ska ha i hörnan är försenad...........
Tapeter........det finns för mycket att välja på ...........

Ska bli skönt med ett Hockeyderby ikväll, krossa a#k.
Have a nice Day

tisdag, november 02, 2010

Tisdag

Inatt har vi varit hundlösa, Malin som var ledig ville "ha dem" så vi åkte dit med dem redan i gårkväll. Konstig känsla...........B sa- oj inget grus i sängen, och jag kunde sträcka på benen ;o) har annars 2 schnauzers där. Middag med Malin sedan en tur till Ikea, två täckskivor till behövdes. Trots volvo v50 med nedfällda säten var det med nöd och näppe de kom in i bilen.....o jag då.........jo jag halvlåg i skuffen baklänges.......(nej Elin du får ingen bild ;))

Nu händer det stora grejer för varje dag i vårt kök, ja för nu ser det ut som ett kök. Bifogar en bild idag, men kommer nog snåla in på dem..........ni får komma hit o tittat istället när det är klart ;)

måndag, november 01, 2010

Installering

Kaklet har fått fog i skarvarna, det blir lite ljusare vilket gör det som redan var bra bättre. Kul att se förändringen.Nu börjar saker installeras, och det börjar likna ett kök.