.

.

lördag, oktober 31, 2020

Ett nu måste

 Var hos optikern nu i veckan.... "men du måste ju ha glasögon" 😁


... Jo tack jag vet, men det är ju därför jag är här.... igen 🥴. Nu kommer jag inte undan... köpte ju en bok om hundtävlan och hur man planerar träningen, starter mm.... men jag ser ju INGET! o den finns inte som ljudbok 😆


Har redan glasögon när jag kör bil och sitter vid datorn, nu blir det alltså ett par... för jämnan. Ogillar men måste väl face The facts, det finns ju värre saker.... 

Ska hämta om 1,5 vecka.... 🙃 

Höst

 Senaste dagarna har löven verkligen ändrat färg, igår skulle jag går ut i solen och fota lite med riktiga stora kameran.......missade tyvärr solen som sjönk fort. Men fick ändå några fina.....








fredag, oktober 30, 2020

Fridag

 Idag är det fredag... fridag, bästa starten med skogen, kuperat, lite lerigt o dimmigt i över en timme....

Kan ju tillägga att jag tappat tre kilo på en månad nu Tack vare dessa promenader... och havregrynsgröt 🙃. Mår bra, vill må bra 💪❤️. 








torsdag, oktober 29, 2020

Smått

 Det känns bara som om man kan göra pyttesaker för de som blivit sjuka och drabbats av C. Har nu på kort tid två vänner som kämpar.... ❤️ känns tungt, varit förskonad i min omgivning.

Självklart hålla kontakten och höra av sig, vilket jag också gör. En av dem fick "följa med" på skogspromenad häromdagen (vi skulle gått tidigare i somras men orken fanns aldrig) så jag filmade nu och pratade med henne. Bombarderade sen med videosnuttar, vilket uppskattades.... hon var "helt slut" efter 1h promenad. Älskar humorn i raderna ❤️ o vi tar live-promenaden senare 💪.  Var rädda om varandra ❤️

onsdag, oktober 28, 2020

Onsdag

 Trist att det är mörkare när man kommer hem från jobbet, men än kan man gå i skogen..... idag blev det 1 tim o 5 min kuperat.

Sen middag, finare idag 😃




tisdag, oktober 27, 2020

Inte...

.... riktigt som på bilden 😆, men det var gott 😃




Hej

 


måndag, oktober 26, 2020

Kristall

 Snyggaste stallet alla kategorier ⭐



Trevligt

Trevlig helg med ganska fullt ös
Lydnadstävling som gick ok, men jag bröt ändå efter halva. Lite för mycket okoncentrerad Java då nya miljön blev för intressant. 



 

Som belöning blev det en prommis i Nationalparken 





När vi kom hem la jag ett spår till Java... MVG. Det blå är hur jag la spåret, det röda hur hon hittade/spårade det en timme senare. 

På kvällen hängde vi med kulan, Jimmy och Ida ❤️ I januari flyttar de från gården, känns trist men de kommer få nya spännande boende och vi får hälsa på där i stället 🙃 





fredag, oktober 23, 2020

Småland

 Idag for vi till Hillerstorp, endast Java med.... Solo är hos Perre och Ulrika och nästa dygn hos Jeanette och Tommy. Vi bor ju lite trångt här och massa andra djur på gården, enklare med en hund. Åsså.... så ska jag och Java tävla i morgon i Värnamo 🙃. Fick ett ryck.... trots att jag nog pausar lydnaden ett tag.... efter i morgon.


Bra resa ner..... 



Här ska vi bo.... 


Här bor kulan och vi hänger ikväll...



Oj

..... förlåt, visst lite ringrostig....



Kry

 Nu ska vi fortsätta hålla oss friska 💪



torsdag, oktober 22, 2020

Tung resa?

 Sover kalasbra med mitt tybgdtäcke, vaknar knappt alls på natten mot tidigare minst 3-4ggr, vaknar utan huvudvärk på mornarna. Täcket håller ner kroppen så avslappnande skönt, rekommenderas verkligen ..... om man då inte som B har klaustrofobiska vibbar kanske. 

Men hur gör man när man reser....? Tar man med sig sitt tybgdtäcke då?



Som vanligt då...

 .....ska till Småland i helgen :/

onsdag, oktober 21, 2020

Kvar

 Jo då jag är kvar, är ni?

Har känt att det inte händer så spännande saker just nu därutav tysthet.... o trött, gått upp strax efter 04 varje dag 🥴. Jobba, hem, micro nap en kvart, 1 tim hundpromenad, mat, hundträning, dusch, sova..... 😬😆😳.... åssa barnvakt emellanåt. 

Idag gick jag från jobbet vid 13 (telefonmöte jobb nu i kväll så det jämnade ut sig) så åkte äntligen och köpte en ny bädd till hundarna. Modell de Luxe, två av de gamla (jo de har fyra 🤣) är över 10 år och har tappat stoppning och är platta. Jag tror att de blev glada, o en aning skeptiska. 






fredag, oktober 16, 2020

Barnhelg

 Hämtade Milo på skolan idag och sen Devin på förskolan.... det gick prima, börjar få rutin. Glada barn i bilen, glada hundar när vi kom hem och de älskade Bennets middag.





Jag och Milo gjorde iordning ett träningsrum på övervåningen, sedan blev det brottning. Varvade det med Emil på gammal dvd, tror de börjar komma i rätt ålder för Emil.

De somnar plättlätt vilket förenklar ❤️ i morgon ska vi till Tom Titt i Södertälje och kolla på dinosauries.

Kvällen bjöd på.... 

Vi kör nog samma i morgon, de är kvar till söndag ❤️



onsdag, oktober 14, 2020

Hello

 Tror detta gör att man är lite off just nu, mörkret och kylan kommer smygande.

Ryggontet börjar sakta bli bättre, jättemycket på jobbet och mycket inspirerande hundträning..... 

Äter iallafall nyttigt o håller oss friska, vi kör matkasse igen, igår åt vi.. 




Idag....