.

.

söndag, november 29, 2020

Ouff

 Putasade fönstren inne i förmiddags, inte gjort på över ett år. O jag förstår värför.... MASSA blommor överallt 🙈😬😳😱😖. Det tog nästan 3 timmar, visst då styrde jag upp lite gardiner också.




Utsidan brukar ta 30 minuter, alla nedervåningen... de hann jag inte ens. Prioriterade att lägga ett spår till Java, så underbart att ha skogen nära huset  ❤️. 


Kolla Klövervägen.... Vårt hus.... 

Bud

 Fick ett blombud i går.... 



..... Tack jobbet ❤️ 🔅 

lördag, november 28, 2020

Oj

 Oj vilken lördag 😬😃.

Hade lyckats få med B på ett hundträningspass idag, han sa faktiskt "absolut jag kan följa" när jag lite på chans frågade i veckan. Det började inte topp, Java bajsade inte på morgonpromenaden och när vi parkerar vid hallen ser det ut som om hon behöver 💩 :a. Vi går en extrasväng, hon tänker 💩 flera gånger men kommer av sig. Till slut efter två varv går vi in i hallen 10 min för sent. Hon var inte jättetaggad, men gjorde iof flera saker bra.... men flera saker mindre bra som hon brukar fixa. Men vem FN är på hugget och vill äta köttbullar när man är bajsnödig 😬😬😬😬.

Husse var iallafall snäll o filmade lite ❤️... men kommenterade "det var en stolpe i vägen" 🙈🙈


Vi for sen o köpte en tröja till Solo som är nysnaggad, skönare och mer rörligt än täcke. Hon är tyvärr lite halt igen, men vi kämpar ❤️.



O äntligen ikväll blev vi "av med" nya kylen 🥸. La ut den på blocket för 4 dagar sedan, ok några..... pengar back. Men se vad luftigt och fint vi fick i hallen igen 😃❤️. Så tog vi in kylen från garaget som stod här när vi köpte huset, tillbaka på ruta noll 🙈. 






Nu ska jag titta på kyl medans det är "black friday".... Hupp. Denna såld ⚠️




Spår

 

Igår gick jag ut o la ett spår i skogen till Java, La 2 pinnar i spåret som hon... förhoppningsvis skulle hitta under tiden.

När jag går spåret o sneglar till höger... där går en förbannad gubbe mitt i "ingenting", letar svamp insåg jag. Tyvärr förstörde det mitt spår.

När jag o Java kom åter efter 45 minuter så startade hon superfint, jättetaggad. Blev lite förvirrad mitt på (där gubben gått) 😡, men hittade tillbaka och tog slutet bra. Det roligaste av allt, hon hittade de två pinnarna jag la i spåret. Ska man tävla sen så är det viktigt att pinnarna hittas.

Blått = jag la spåret

Rött = när Java letade spåret 45 m senare

torsdag, november 26, 2020

Kul

 Hur kan detta funka? Testa, vad ölen gör där vet jag inte men mitt årtal blev rätt...


Denna dök upp idag, också lite kul.... härliga autostavning 🤣🤣



måndag, november 23, 2020

Liten men...

..... naggande god 🥕

Idag blev det sista mororsskörden, inte så stora men goda o hundarna älskar dem. 




söndag, november 22, 2020

Sol och lugn

Så skönt att det är lerigt och blött i skogen igen, nu får man ha skogen ifred. De jeansklädda med vita sneakers på fötterna går på asfalt igen 🙏😆.



Fick en timme utan möten och solen stilade igenom träden, me like. 


Hemma så plockade jag också fram lite sommar ur frysen...... bra start. 



lördag, november 21, 2020

Säker

Bytt bil med Malin två dagar, hade hundarna i säkerhetsbälte till hundträningen..... Java körde dubbelsafe direkt o tag barnstolen också för säkerhets skull 😆



Skogen





Fin tur i dagsljus igår i skogen ❤️
Idag tränar vi inomhus
Fin lördag 👋


 Rådjur eller älg? Varje gång de sniffar lite hetsigt vet man att man inte är ensam... 


 



torsdag, november 19, 2020

onsdag, november 18, 2020

Hann

 Än hinner jag gå i skogen innan mörkret kommer, skönt.


På jobbet ännu fler Coronaåtgärder, endast 2 pers per bord i köket, max 8 i konferensrummet, alla som kan ska jobba hemma..... fördel är ju att vi som är på plats träffar få kollegor. 
Kanske ska bygga labb i tvättstugan 😆, jobbar hemma på fredag iaf 👋. 


tisdag, november 17, 2020

Fixat

 Fixat lunchen till i morgon, tur att vi har nyttig matkasse varannan vecka 🙈



Lunch

 Tänkte först gå o handla lunch idag, ingen matlåda....men näää inte till Corona-affären. Hittade dessa i skrivbordslådan, blir perfa.....



söndag, november 15, 2020

Lagom

 Lite lagom trött efter dagens lydnadspass 10-17, tar med mig mycket att träna på. Jaha då är det jobb om några timmar 🥴

Stor pudlar = clowner 😆








lördag, november 14, 2020

Träningshelg

 Idag 9-16, i morgon 10-17.....hundträning 👌 med ett kul gäng o bra coach. Vet iallafall vad jag gör i helgen 🐾😃



torsdag, november 12, 2020

Bortskänkes

 Bortskänkes... B vägrar....🙃



Bättre

 Idag har jag tränat på att bära glasögonen, tog den andra modellen än igår.... den känns bättre.

I skogen hann mörkret ikapp oss 🐾



onsdag, november 11, 2020

Ny

 Mat blev det idag med 🙃



Sen en helt ny runda på kvällspromenaden, kände inte igen mig ..... Nähä det var tack vare glasögonen  😆 😆



Nya

 Jaha, dagens nya...... o ganska trevligt att kunna läsa 🥴😆. Nu ska jag läsa klart hundträningsboken🐾 nu ska jag ha dem på heltid sa han.... herr optiker, ska försöka lyda 🙈. 



måndag, november 09, 2020

Fy

Ogillar skarpt det här att Corona tar fart igen 😔, B jobbar hemma igen men jag får harva till jobbet. Känns väl ändå ganska ok, o jobbar jag i renrummet finns knappt ett dammkorn.

Blir bara en bild på dagens middag, men idag vart den snygg.... o god. 




lördag, november 07, 2020

Bra dag

 Bennet drog på årets sista golfrunda. Jag och min "haningebrukshundklubbkompis" Carin "vice ordförande" tog hundarna och gick på en långprommis här hemma i våra skogar. Ila är en fin Kelpie tik....


... så nu kan ni rasen Kelpie 😊. 
Sen tog vi en fika med lite prat, mycket trevligt 🥰👋

Eftermiddagen blev i soffhörnna och nu tittar vi på nyheterna och ser med spänning hur Biden vinner USA valet. Så bra att galningen Trum* inte får köra vidare. 

I morgon 09.00 på klubben och vi kör uppletandetävling.... du vet vart jag är om du saknar mig 😆. 


fredag, november 06, 2020

Nä men

 Fredag igen 😃, jobbade hemifrån halvdag  tog sedan ut minusflex resten. Jo förresten så har jag jobbat 23 år på samma jobb nu 1/11 😬😁. Bra eller dåligt? Trivs i alla fall helbra och en väldigt bra arbetsledning som ger en fina möjligheter om du själv gör ett bra jobb 💪.

Hade tid hos frissan på em..... mörkare och mörkare blir det, precis som världen i övrigt 🙄. Känns som om skit samma hur man ser ut på skallen, bara man mår bra och lever 🥴



torsdag, november 05, 2020

Kaffe 05.41

En kollega på jobbet har börjat dyka upp strax efter mig, till och med så att vi... han köar vid kaffeautomaten. Men tyvärr tar jag min kopp till skrivbordet.... orkar inte riktigt sitta i köket med honom eller någon..... o vara social klockan 05.41......



onsdag, november 04, 2020

Ok

Det har legat listor här på jobbet där vi ska fylla i tid för hälsokontroll, gick dit och tyckte att oj vad få tider kom jag så sent......nä det visade sig att det gällde inte alla.......jag nu "tillhör" de över 50 år som hälsokontrolleras varje år....hupp 😆

Var i all fall där på första kollen igår och fick väl godkänt, EKG, blodtryck, hörseltest, test av lungfunktion, vikt och midjemått (bättre än sist, bra där Cissi) och ett blodprov. 


Ny tid om 2 veckor för att träffa doktorn och få svar på blodprover o övrigt prat.
Kämpa alla ♥ Glöm inte äta D-vitamin