.

.

fredag, april 30, 2010

Bil

Bilen var fin, en 06:a Citroen C3 men.....det lät lite konstigt när vi provkörde, så det var bara att "gå vidare". Nu står nog en Peugeot 206 sport på tur, får kolla efter helgen.
Det blev en vända till plantagen också, så nu har vi fint i de viktigaste blomkrukorna på tomten :o) Sååå nice...........
Host, host.......

Ledig

Ledig idag skönt....men som jag anade, har blivit kanonförkyld. Ont i huvud, hostig och rosslig. Suck, jag som hade planer att få så mycket gjort här hemma. Vi ska iallafall byta sovrum, vi ska ta det större nu.
Vi ska också åka och titta på en "ny" mindre bil, Seaten har gjort sitt. Bennet är just nu på OK och lappar ihop avgassystemet.....

torsdag, april 29, 2010

Sorg

Orkade inte riktigt skriva om vad som hände i måndags, det var en tung dag mitt i allt. Det gällde Hila som skulle få små marsvinsbebisar.
På morgonen såg det ut som om något var på gång, jag var hemma en timme exta men när inget hände och hon åt gurka åkte jag till jobbet. Åkte däremot hem redan 13 då jag ville vara säker allt var bra.....det var det inte.
När jag kom hem var det blod i buren men inga ungar. Efter pratat med veterinär blev det ilfart genom stan dit, Roslagstull som är spec på smådjur.
Domen blev hård, hon hade antagligen för många ungar och något var "fel". När marsvin har förlossningsfel är det ofta komplicerat och chansen att hon/ungarna kulle klara sig var ca 20-30% även om de opererade...till priset av 8-10 000 sek........
Hon hade förlorat blod och hade ont. På 5 minuter fick jag ledsamt ta beslutet om att hon skulle få somna in........jag som trodde jag skulle komma hem till en kull ungar.
Sorg och tårar även för ett marsvin, kram/

onsdag, april 28, 2010

kväll

Hemma 19 idag, var förbi Alexandra och gav henne en kram min goa dotter.
Stekt ägg på smörgås till middag, vi är inga gourmer precis....tur vi är lika här hemma.
Nu Arga snickaren på tv, bäst jag passar mig så han inte kommer hit....lite väl många projekt i startgroparna nu, men VART finns tiden?
Håller på att funderar vad min underbara pappa ska komma och hjälpa oss med i sommar ;o)
innertak, riva en vägg, eller laga fasaden på hushörnan......ja, vi får se.
Har hunnit deklarera också//Hej

posten

Efter en hektiskt helg och en tuff start på veckan kommer det som "ett brev på posten", ont i bihåler o huvud, antar jag kommer bli kanonsjuk.....lagom till helgen.
Idag sent möte med USA, slutar 19.00.....
Som tur är är vi lediga på fredag iaf.
Hej

tisdag, april 27, 2010

Grattis

Gårdagen gick onödigt intensivt. Jobb, basketträning, vägföreningsmöte 19-21.30 ......och eftersom jag då sitter i styrelsen hade vi även ett möte efter stora mötet. Hem, varva ner föll i säng.
Vaknade idag med halsont :(

Idag Grattis syrran på födelsedagen :)

söndag, april 25, 2010

Så duktiga

Helgen har gått i basketens tecken, våra tjejer gjorde en jätte bra insats. Vi vann och gick på som ett ånglok, kvartsfinalen i morse 09.00 tog vi också........(ändå hade tjejerna fått vara på disco till kl 23.10 vilket vi funderade på kanske var osmart när vi såg deras trötta ansikten i morse :o)
Semifinalen kl 12 var jämn, slutade oavgjort, vilket resulterade i sudden..........(dessa förbannade sudden). Vi fick direkt en foul som gav dem 1p = vinst för de andra, såååååå tungt.....och sååå jobbigt att trösta 11 st gråtande 10-åringar. Sportens hårda skola.
Efter mat och bad var alla lite gladare och nöjda över vår fina insats.
Intensiv helg............
...vad skönt det ska bli att få jobba i morgon......så man får lite lugn o ro ;o)

fredag, april 23, 2010

Eskilstuna

Om 20 min bär det av mot Eskilstuna. Basket cup, vill ni följa hur det går för oss se länk : www.eembasketcup.se/Program.aspx

sök på F-99 vi heter St polisen grupp 3
vi har matcher
ikväll 20.00
Lör: 11.00 + 16. oo
Sön: slutspel

resultat ska komma ca 15 min efter match slut.
Hej hej

torsdag, april 22, 2010

1p förlust

Basketen slut. När det var 3 sek kvar låg vi under med 1 poäng och fick 2 straffkast, tyvärr missade vi dem och förlorade matchen med ett sketet poäng 32-33. Ledsna tjejer som fick lära sig den grymma förlusten i sportens värd. Men vi kom i allafall tlll kvartsfinal i en serie för 98-or (vi är 99:or ;o))

Väl hemma glädjs jag dock åt DIFs ledning, håll nu bara...........

Kvartsfinal/final


Hemma och har gått en ruggans promenad med hundarna, plus 2 grader och snöregn från sidan, inte mys.

Inga marsvinsbarn ännu.
(Maskoten jag sytt tröja till)

Snart går färden mot Farstahallen där vi med basketlaget har kvartsfinal i Lions cup, uppkast 18.45. Spännande.......

Nu undrar ni säkert......men Malin har lovat mig att smsa Djurgårns hockeyresultat till min ficka :o)

Skyndar vi oss hem hinner vi nog se 3:e perioden.

sudden

Ishockey sudden igen, men denna gång var det vår tur TJOHO vad nice. DIF seger underbart. Tog lite tid att komma ner i varv o kunna sova........
Nu new day

onsdag, april 21, 2010

Tjockisen


Pigga hungriga marsvin mötte mig efter jobbet.........ja efter att ha brottat mig förbi två överlyckliga hundar förståss. Inga bebisar.......
På bilden en höggravid Hilda.
Nu 3 timmar kvar till hockeyn, kom igen nu DIF. Jag är laddad......

Väntans tider

Inga marsvinsbebisar ännu, jag tittar in med spänning varje morgon och em. Hilda är sååå stor, undra hur många det blir. Foto kommer

tisdag, april 20, 2010

Utbildning

Stackars dem som måste sitta still hela dagarna på sina jobb......
Vi hade andra delen idag på utbildning i hur man går tillväga för att driva/styra ett "projekt", sitta på en stol 08.30 till 17.00 Zzzzzzzzzzz
Tacka vet jag mina arbetstider 06.45 till 15 Hej hopp

Globen

Final 3 Globen....Härliga Djurgårn. Jämn match som slutade 1-1 efter 3 perioder, = sudden...........no more comments.
Kom igen nu Djurgår´n, vi tar nästa.

söndag, april 18, 2010

Tippen

Att det kan vara så skönt att köa 40 min i en varm solig bil, kånka och bära MASSOR av möbler och gammalt skräp, lägga dem i rätt container (och det blir fel hur man än gör). Komma hem mör och öm i armarna.........ja, så skönt. Vad vi har gjort? Varit på Högdalstippen.......härliga vilosamma söndag.