.

.

fredag, november 09, 2018

Till ända..

Jaha då var denna dag till ända, jobbade till 15.30 vilket resulterade i att hemresan tog 1.35 tim. Vi på forskningsavdelningen hade planering sen middag i gamla stan, men jag kunde tyvärr inte vara med på middagen ..... hade en hundkurs inplanerad sen länge.

Hann byta om och hämta Java sen iväg till 18, inte illa med hundinstruktör som börjar med att bjussa på nybakad blåbärskaka. Nu är jag pepp igen, fått fler nya tips och galna skratt med härliga hundvänner.

Det behövde jag.... varit lite "tom" i huvudet sedan de tråkiga beskeden om Solo igår. Det tar såååå mycket energi att pyssla med hennes tass, skydda mot att hon slickar på den, skydda mot vätan ute.... nu ska hon lufta med en barnstrumpa...... som bara åker av. Hon ska ha värktabletter, penicillin, ögondroppar, tratt (ibland).
Men sedan hon fick Tradolan igår verkar hon inte ha ont i alla fall...... nu är hon glad och ser rosa elefanter :) men bättre det :)

Jo förresten, bokade vår första aktivitet i Dalarna nästa vecka...... tid hos veterinären i Mora för att ta Solos stygn vid ögat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar