.

.

fredag, juni 26, 2020

Okej

Okej, vi lever och är fortfarande gifta.

Vi var klara för avfärd kl 18 igår kväll, packat in i vagnen under två timmar.... apsvettiga. När vi kör ut från vår parkering höll brevlådan på att åka med. Efter att ha kopplat loss vagnen igen, baxat den förbi brevlådan för hand... jag lyckades klämma Bennets hand, kopplat på den igen så kör vi.... efter att ha stannat igen o plockat mina solbrillor som låg på biltaket.
På väg.....

Får en superbra plats på campingen, vi valde en extra stor denna gång då vi ska montera på vår nya markis på vagnen.
Temperaturen i vagnen går ner förvånansvärt bra, öppnar vi upp o drar på fläkten blev det 24 grader.




I kylväskan förvarar vi det som ska in i kyl o frys...... om man nu får igång kylen. Vår kyl blev inte kall, vi bytte mellan el och gasol.... o maten smälte. Satte oss hos Jeanette och Tommy o fick ett glas rose', hoppas att det skulle vara kallt när vi kom åter. Kvällspromenad m Jeanette o Rebus.


Näääää, mjölken ljummen o laxen tinat. Trycker in allt i frysfacket som är lite lite kallt, går o lägger oss muttrandes att vi får åka hem i morgon.

I natt hade vi endast 21 grader, nästan svalt......o kylskåpet var kallt när vi vaknade. Nu har vi gått 4km vid 07.30, druckit presskaffe som fick godkänt och vi tar nya tag idag 😍.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar