.

.

söndag, februari 27, 2011

Färdigt

Klädkammaren färdig! wow nu blev det en riktig walking garderob (orkar ej kolla hur det andra stavas)........ jag och B har arbetat med gemensamma krafter, och det gick helt bra utom kanske dagen på Bygg max när vi skulle välja djupet på hyllplanen och sen få in dem i bilen......och bilen var inte så stor som jag hade tänkt.... men med facit i hand är jag helnöjd Följ resan..........så här såg det ut vid start.









onsdag, februari 23, 2011

minus 17


Kvällspromenaden bet kan man säga, minus 17 grader............tur vi hundägare är riktiga tuffingar.

Dålig start

En bärgningsbils förare förstörde min morgon (och jag kanske hans). Jag kom inte ut från garageområdet då han står och försöker dra in en bil, och det går inte så bra. Jag frågade hur många minuter det skulle ta samt att -annars får du flytta på dig. När han insåg att han blev tvungen att släppa förbi mig hade han "laddat" och jag fick höra att jag inte behövde vara otrevlig, alla klagar på att han står ivägen bla, bla. Då har han inte träffat mig när jag ÄR otrevlig.........hade kanske lite kort tontäge, men ville visa att jag seriöst behövde komma fram. Nu hamnade jag i köer direkt på 73:an..........jag blev sen........ biltullsavgiften hann slå på.
Sitter nu med kaffet.....ska försöka släppa irritationen ......... God morgon !

tisdag, februari 22, 2011

Saga 7 år

Idag fyller vår lilla princessa 7 år, Grattis Saga.

söndag, februari 20, 2011

Avslutad karriär

Hade sista matchen som basketcoach idag, nu lägger jag skorna på hyllan efter 3 år. Men laget fortsätter med två topptränare, och jag blir en i hejjarklacken från nu.

Värme

Efter morgonpromenaden i minus 15 grader sökte sig hundarna efter solens värmande strålar. Inte ofta de trängs på samma filt frivilligt, Tuva fick solstrålen.......Äldst går först.

fredag, februari 18, 2011

Bästa godiset

Bästa helggodiset

onsdag, februari 16, 2011

Strandvägen

........vill jag INTE bo på. Hade ett ärende där idag, fullt med stressade kärringar i päls och trafik överallt..........
Tacka vet jag skog och natur ........

Mår

Middagen igår = 4 gele hjärtan innan jag gick och 2 öl på Globen..............inte att rekomendera, magen har mått bättre. Men DIF vann matchen så vad gör det en dag som denna :)

tisdag, februari 15, 2011

Vilken dag

what a day........ två möten idag med en av våra kompanjoner från USA som är på besök, man måste typ vara 100% fokuserad och inte tänka på annat (ja -ibland svårt för mig....hus/middag/renovering...) om det helt plötsligt kommer - what do you think Cissi? Öööhhhhh...........
Väl hemma i garaget ringer banken, bolånelöfte ok ..........phuuuu skönt även om vi visste
Löpsedlarna..........räntorna stiger..........
Väl i brevlådan .........från "onkologiskt centrum" -dina prover är normala .........tack gode gud.
.........brev från Radonföretaget - era prover är för höga ...............so what........

Ska bli skönt och dra till globen snart för derby, tror det blir en öl trots tisdag. Ska försöka inte hamna i pressen idag ;) DIF för seger.

Hemma

Fick detta hemma på alla h-dag, tack min kärlek.

måndag, februari 14, 2011

Blomma


Fick en blomma idag av kemistkillarna, för att jag utför deras experiment så bra :) ....och så tror jag att dom vill ligga bra till i min prioritering :) (PS några andra här fick också)

lördag, februari 12, 2011

Solig snöpromenad

Härlig morgopromenad i Jägartorp. Jag, Elin och hundarna med solen strålande från blå himmel...................så skönt. Saga hade lite problem i högsnön, men fick lite transporthjälp ibland. Väl hemma vid huset blev det årets första kaffekopp ute på en fäll i solen. Sååå Nice :)

fredag, februari 11, 2011

storlek

Väldans tjat om skottning, men något slog mig nu när jag var ute.............kanske vore bra att inte ha så stor tomt ibland ;) ....och precis då bröt solen fram..........


snygg

Vilken tur att jag tog lite mascara innan snöstorms-hundpromenaden.............det förgyllde verkligen........

Fredag morgon

Vår morgon...........Hungriga marsvin Tuva bevakar marsvinsrummet.............

Jag dricker juice o kaffe och kolla skidor.............
Saga............hann se vädret.............
Julafton 2010 ..............oj nej, det är visst 11:e februari 2011

torsdag, februari 10, 2011

X

Ändrade planer.......så fort jag stängt ner efter förra bloggen ringde Malin -Snälla mamma kan du hämta mig i Hökarägen, jag har tygskor och skinnjacka...... Självklart. Mössa på, hämta bilen ur garaget och sladdade mig till Hökarängen, sen åkte vi hem hit och lagade middag ihop. Myyyys. Glömde visst lära barnen se på väderprognosen.
Kom ganska nyss in med hundarna från söyran .................provar gå i ide i morgon istället, Saga hänger nog på.

Fy Fan

Tidigare har jag kunat skratta åt eländet, all snö..........ganska charmigt. Men idag tycker jag att det INTE är ett dugg charmigt! Ihelgen var altanen snöfri och vi hackade bort den sista isen på gångvägen till grinden, blod svett och tårar...........ja svett iallafall. Till vilken nytta?? Hundpromenaden idag, NOT nice.........och Saga håller med mig (jo Tuva kunde varit ute nån timma till...)

Sopa...........och efter 10 minuter ser det likadant ut, suck! Ska ladda hem någon bra ljudbok, inte ta ut bilen i morgon (jo en sväng, vi ska kolla på en tomt....men då få B köra) sen gå i ide.

onsdag, februari 09, 2011

Hus

Flera gånger om dagen

söndag, februari 06, 2011

match

Idag var det premiär träningsmatch mot Vasalund på Skytteholms IP. DIF var det bättre laget men det märktes att det var premiär och flera spelare testades på olika positioner, resultat 1-1. grymt härligt i solen. Jag sitter längst ner 2 centimeter till höger om mittlinjen......ni ser va! ;p

fredag, februari 04, 2011

Otur

Om det var "skogstur" förra bloggen, så var det "otur" denna. Vad är det med vädret, djävulens påfund (som B brukar säga om broccoli ;) em promenaden bestämde jag att då gå på trygga asfalterade gångvägar.............me hann 20 meter sedan föll jag.........ett fint snötäcke har ju lagt sig på lömska isen. Mitt vänstra knä kommer att vara blått ikväll......... F#n vad ont det gjorde.
Och jag som sneglade på broddar är jag var i centrum på dan.............på apoteket.........men hade ingen lust att handla där blang stödstrumpor och dosettasker. Ska jag handla tänkte jag göra det i en sportaffär var mitt beslut! Vilket bra beslut .........
Bilden är den riktiga djävuls isen....
Tuva tar dock dagen med ro :)

Skogstur

Det var med fara för mitt eget liv jag gav mig ut på morgonpromenaden......men upptäckte det för sent. Då jag avskyr asfalten styrde jag in mot skogen, borde haft både broddar och stavar........och rent av hjälm. Det var som att balansera på en glasiärspång av is, fullt med fallgropar, ibland fick jag kasta mig i lössnön på sidorna för att förhindra ett isfall. Hundarna såg mycket skeptiska ut, men glada då de fick gå lösa för att möjliggöra promenaden. Lyckosamt hade jag PRECIS kopplat upp dem när herr och fru rådjur dök upp. Härliga skog, tack för detta fys pass.

torsdag, februari 03, 2011

Bus

Promenaden idag efter jobbet, var hal och blåsig. Bägge hundarna var som kalvar på grönbete, vet inte om de har vårkänslor nu när plusgraderna kommer eller om stormvindarna "spelar" upp dem. Busiga ver de iallafall, och Tuva röjde lös ner på ängen....Härligt.

Väl hemma fick de lite gott..........Tuva hann äta upp sin först och fick snällt sitta och titta på när Saga avslutade sin knorr.

tisdag, februari 01, 2011

Done

Slipade och målade till 00.15 igår, städade idag..........men olala´ är ganska nöjd. Tittar man noga kunde det varit jämnare, men man får väl inte titta så nära :D
Nu soooova