.

.

måndag, augusti 31, 2020

Min Måndag

Man tror ju knappt man kan hitta nya ställen att gå vid här i krokarna. Efter att ha varit på brukshundklubben efter jobbet så tog jag en tur där....




Väl hemma blev det lite bärkoll, får riktigt dåligt samvete för att vi inte tar hand om krusbären.... förresten så är det Bennets buske, han valde krusbärsbuske en gång i tiden när jag bad..... tvingade honom att välja bär 🤪.

Björnbären är på G o vindruvorna 👍


Mån

Somnade typ...efter kl 21 igår, minns inget av hela natten så tror jag sovit bra.
Nu är det mörkt på morgonen........

Måste ändå säga att jag är ganska nöjd, tror jag är redo för svalare temperatur, klar luft, långa promenader och tända ljus på kvällen.


söndag, augusti 30, 2020

7

 Killarna och jag sov på övervåningen, morgonkaffe vid 07....nästan som vanligt ju. Lek o bus på fm sen åkte vi till kusinerna för att gratta Rasmus som blev hela 7 år idag. Första barnbarnet börjar bli stor 💙




Supergott macka o fika. Milo o Devin fick skjuts hem av morfar och Ulrika. Jag, Bennet och Malin åkte till macken för att byta lampor på Malins bil..... så nu kan Malin det, grymt bra där 💪. 



Jaha.... är det helg snart så man kan få vila upp sig? 😂😍

lördag, augusti 29, 2020

Lördag

 På förmiddagen åkte vi och tog den andra TBE sprutan, Check ✅

Efter 13 drog jag på spårkurs, Bennet åkte till Älvsjö för att hämta Milo och Devin då Alexandra jobbar kväll. När jag kom hem är barnen här och maten färdig.... "Bästa Bennet" som barnen säger ❤️. 

Spårkursen var 3 timmar, sista timmen i ösregn. Men vi hundmänniskor är tåliga, det var kul. Jag vill lära Java gå spår efter människor, o ska man tävla ska de även finna och markera "spårpinnar" som läggs i spåret. Jag har inte riktigt fokuserat på denna gren innan men nu vill jag att Java ska få prova annat och vi kanske kan tävla i "Brukset" sen 🙃😃.



Extra intressant när jag gick Javas spår som skulle gå rakt fram.... plötsligt dyker det upp massa sorkhål 😆😂 här kommer hon nog bli mer intresserad av sorkarna tänkte jag. 


Jo hon virrade runt lite extra faktiskt, men över lag var hon jätteduktig och förstod vad uppgiften var. 

Barnen somnade vid 20, snart somnar jag. Denna vecka som gått har varit mer uppbokat än vad som är bra för mig. Go kväll till er 😘

Jobbmiddag

 Igår hade vi utbildning med jobbet på eftermiddagen sedan blev det buss till Skeppsholmens hotell. Bussen var en dubbeldäckare och lokalen var för fler gäster än vi var, allt för Corona säkerhet. Nackdelen blev väl att man satt ganska långt ifrån varandra 😆 så ljudnivån vat hög. Men gott o trevligt.

Idag spårkurs och barnvakt ✖️ 





torsdag, augusti 27, 2020

Tungt

 Har nu i kväll hållit möte på brukshundklubben, lite tung känsla innan.... inser att jag nog inte riktigt är en person som gillar att vara i centrum. Men tycker om att engagera mig 😊.... o mötet gick riktigt bra ändå, har också superhjälp av andra i styrelsen.

Nu kan jag lägga mig o sova lungt med mitt tyngdtäcke..... Ja precis, fick ett av B i födelsedagspresent. Gillar det jättemycket, det håller en nere o man sover still 🙃. Ett täcke fyllt av pärlor, 7 kg...... fyspass att byta påslakan 😆😆



onsdag, augusti 26, 2020

Äntligen

 Äntligen, idag fick jag och hundarna en riktigt lång promenad efter jobbet. Lite svalare och tid fanns. Är det hösten på väg må tro....



Promenaden var välbehövlig, en mötes dag. Hade möte 10-11, 11-12.30, 13-14  sen åkte jag hem och möte via teams nu ikväll 18-19 med USA. Inte riktigt min grej att sitta still på möten..... 

tisdag, augusti 25, 2020

Kallt

 I morgon blir det dieselvärmaren på för bilen, fyyyy nu kommer dessa ruggiga, fuktiga, kalla mornar. Rumpvärmaren....den har jag redan använt 2 dagar .......

Känner antagligen lite extra så då jag har klänning idag, nä nu blir det tjocktröja på.


måndag, augusti 24, 2020

Fint

 Trots att det viktigaste var att ses hela familjerna, så är vi väldigt tacksamma för alla fina presenter här är några.....

Pappa hade byggt en spaljé själv och de kom med en "Blåregn" som jag länge suktat efter, den ska bli kul att plantera o få se växa (förhoppningsvis)

 Vi fick fina maffiga blommor, presentkort, ett Coolt lejon

Mer växter, trädgårdsprylar, bihotell, tulpanlökar, en schnauzer i betong......så fin.

Flaskor, vin, bubbel, en upplevelse, en härlig gjutgärns stekpanna åsså så ska jag och Malin ut och rida 😃

Idag har vi jobbat och sedan fortsatt plocka här hemma, vi ser med glädje tillbaka på vår vår fina dag.

Nuuuu....arbetsvecka, möte på klubben, och del två i TBE vaccinationen står i kalendern. Nu är jag också sugen på att göra nya fotoböcker, i dem ska ju allt "extra" in som hänt under året, vår dag kommer bli några sidor.

söndag, augusti 23, 2020

Så lyckat

 Tuff vecka, två lydnadstävlingar och fix inför ett 100-års kalas. Gårdagen var lugn men ouff vad mör jag varit idag, all spänning som ska ut. 

Regn hela natten innan lördag men efter frukost kom solen, Tack 🙏. Tack vare hjälp från mina tjejer så kändes allt jättebra, 30 vuxna och 5 barn 🙈🤩😍 bubbel, buffé och kaffe.... åsså bad såklart.

Här kommer lite från gårdagen, 











Hej då mormor, Tack för festen 👋👋

Härliga familjer vi har, kärlek och värme. Tack för att ni förgyllde vår 100-års dag. 

fredag, augusti 21, 2020

Igår

 Igårkväll tävlade vi i lydnadsklass 1, Java var jätteduktig och vi fick poäng inom andrapris "spannet". Vår önskan är såklart att hamna inom förstapris spannet, och då blir man uppflyttad och får tävla i en högre klass. Hade vi bara fått en fem poängare på ett moment vi nollade så hade vi klarat oss. En vacker dag.....

Idag har jag legat lite dubbelvikt i magkatarr, inte ätit middag på 2 dagar då jag varit både nervös och stressat inför kvällstävlingarna.... kaffe på det då säger magen ifrån.

Jättebra förberedelse..... partaj med hela vår släkt i morgon 🙈😍

torsdag, augusti 20, 2020

Jo men

 Hej,

Phuuu, lydnadstävling i går 26 grader varmt. Java var duktig, men det var inte domaren 😠 en nyutexaminerad ung tjej som ville visa att hon kunde, hon dömde som om vi vore elitklass.  Flera med mig som stod och tittade kommenterade de hårda låga poängen alla fick...och som sänker glädjen i att tävla.
Visst vi fick en 9:a och två 10:or....men i fler moment som enligt mig var rätt utförda sänkte hon flera enheter, hennes namn ska jag komma ihåg och aldrig mer tävla för. 💩

Life goes on...ja visst ja, ny tävling ikväll 🙊

Morgonens vy, ingen dimma......tar det som ett tecken


onsdag, augusti 19, 2020

Onsdag

 In i dimman igen....

Godmorgon 😃


tisdag, augusti 18, 2020

Mycket

 Nä men oj vad mycket det är just nu.... "råkade" boka två lydnadstävlingar onsdag och torsdag denna vecka, därutav mitt och Javas lite intensiva träningsupplägg just nu. Kvällstid 🤪.... eftersom jag jobbar på dagarna.

Idag tänkte jag vara smart o gå klockan 13 då vi också har lite intensivt inför en 100-årsträff med släkten som ska inträffa på lördag. Sååå jag åker klockan 13.....tvärstopp på E4 Uppsalavägen 👿😡🤬💩 alla tunnlar, Norra länken avstängda pga elfel. Jo men det tog 2 timmar hem.... 😬 så inte hann jag handla det jag skulle hellre. Jag o Java drar o möter upp vår träningskompis på brukshundklubben i Farsta denna gång.


Djurfaunan på Klövervägen 😎


17 + dimma

 

Så även denna morgon med dimma......17 grader varmt klockan 04.55

måndag, augusti 17, 2020

Firad

 Idag blev jag firad på jobbet 🌷🌷


Men morgonen var dimmig 😱