.

.

måndag, augusti 30, 2021

Ny dag

 Japp uppe....God morgon 👋 



söndag, augusti 29, 2021

Helg

Fredagen vart lång..... här är vårt nya hus i Ulriksdal som snart byggts klart, inflytt i november men vi kommer arbeta på bägge ställen under minst ett år medans allt kvalificeras in på nya stället. 



Inte jättekul att köra boul i regn, tyvärr gick det inte att smita undan 🙈.

Lördag lydnadsträning 10-16.30 i blåst o duggregn..... men trots det var det jättebra. Vår instruktör är så inspirerande o man lär sig så mycket att titta på andra.





Idag klubbmästerskap i rallylydnad på 9.30-14......Java var superduktig. Vi kom 5:a av 12, har video men bespara er.

Får man ta helg nu?....... 😴 

fredag, augusti 27, 2021

Boul

 

 

Idag ska vi spela boul med jobbet...mysväder :)

Vi måste teambuilda oss mer efter Coronaavstängningar, hemma jobb och massa nyanställningar, det finns typ en pers som varit här några veckor o jag har inte ens hälsat på honom än, inte vanligt här på vår arbetsplats. Som minst har vi varit 16 st anställda, nu idag är vi strax över 50 pers..........vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt? Bra för företaget, kul att det går bra ekonomiskt....men lite trist som arbetsplats faktiskt, nu känner man inte alla, kan knappt namnen på alla. När vi flyttar till Ulriksdal och kommer få ett helt hus själva på 4 våningar då kommer det nog verkligen kännas att vi blivit ett storföretag, nu har vi ju iaf samma våningsplan. 

...."det var bättre f...".....nä visst ja, så får man inte säga ;)

tisdag, augusti 24, 2021

Sent

 Denna skulle ni få som Godmorgon...

Får väl bli godnatt.... 🙃 

måndag, augusti 23, 2021

Ouff

Igår fick vi en mysig dag m Rasmus och Sally, tittade på utsikten och hittade den hemliga sjön... 







Vi hörs om en vecka 🥴 fullt i kalendern nu.... o glömde datorn hemma idag 😶 som tur är mycket jobb inne i renrummet så då klarar jag mig, o möte kan jag ta i mobilen.

Mån - jobb, frissan, husvisning, hjälpa Malin plantera (o helst hinna träna Java). O lagt ut camping saker för försäljning..... 😱 o har man inte gråa hår innan så får man det... av alla tomtar. 

Tis - jobb, styrelsemöte

Ons - jobb, träna hund, B golf

Tor - jobb, 🙏 skogen 

Fre - jobb, ut m jobbet o spela boul + middag

Lör - hundkurs 9-16

Sön - klubbmästerskap i rallylydnad

Trevlig måndag 👋👋👋

söndag, augusti 22, 2021

Sista

Undrar om badet igårkväll blev årets sista för Rasmus och Sally? Varmt o gott i alla fall, 28 grader o luften är sval. 

Annars så har man verkligen höstfeelings när man går i skogen....och vattnet har kommit åter, riktigt fint. Bästa, vatten och lite lerigt... då slipper man "Corona vandrare" 😁 skogen är lugn igen ❤️🌲








onsdag, augusti 18, 2021

Konst

På vårt jobb så har alla fått måla sin egen kaffekopp, mest för att vi inte ska ta nya koppar hela tiden utan använda samma. Typ miljö spar..... 

Hittade inte min idag, tog Jennys som är mammaledig..... hon har målat fina molekyler på sin.....


...... jag gjorde ett Djurgårdsmärke 🤣

tisdag, augusti 17, 2021

Back

Backar till i fredags min födelsedag, ut o åt tapas med Bennet, Catharina och Ola....supertrevligt att ses. Sen drog vi till Alexandras jobb och tog en öl/bubbel, fick lite öl-provning och kul att se vart hon jobbar. 

Tåget hem vid lindriga 22 och Malin som haft hundarna kom o hämtade oss vid stationen, kändes tryggt :)

 Lördag morgon upp tidigt, lydnadsutbildning på klubben klockan 09-15. Alltid kul att lyssna på nya instruktörer, man kan alltid snappa upp något nytt o bra tips, kul m bra väder.


Söndagen var hundtävling i Sigtuna som jag skrev igår.....

 
Måndag jobbdax igen, .......och idag...och i morgon ....och......
 
 


söndag, augusti 15, 2021

Tävling igen

Tävlingsdax igen 😃, klockan ringde 05.40, kaffe, husse tog ut hundarna, packa mackor... mot Sigtuna och tävling i Bruksmomenten o spår. Apellen som är lägsta klassen och detta är vår första tävling i denna gren. 

Samling 08.00 och början med spår ute på en åker, spåret är 300 meter långt, två vinklar och hunden ska hitta tre pinnar som är utlagda i spåret. Sen kommer ett antal "lydnadsgrenar" och sen "platsliggning", alla hundar ska ligga tysta stilla bredvid varandra i tre minuter och vi förare står 15m bort. Sist "budföring", hunden ska springa bort till en mottagare som står 50 meter bort, sätta sig där, bli klappad och sedan springa tillbaka. 

50 meter är lååååångt. 


Vi kom hem klockan 17, ja det tar tid att tävla hund i alla fall. 

Vi fick inte godkänt men ack så nöjd jag är ändå. Java höll ihop fint i lydnaden, var inte rädd för alla stora hundar vid platsliggningen. Vi slutade plac 8/10 och nu vet jag vad vi behöver träna mer på, det här var en bra start.

Här är protokollen för den som vill läsa o tyda 😉







fredag, augusti 13, 2021

Hej hopp

Jobb, hundträning och tomater 😃

Tandläkaren igår gick galant, den felaktiga borrades bort smidigt och jag ska åter för att få en ny krona om 3 veckor.

Java o jag har tränat bruks med "tunga gänget", avslutade med 3 minuters platsliggning.... så trygg o duktig trots att vi står 15m bort.


Idag fredagen den 13:e 🥰 grattade B mig med kaffe och paket i morse, sen kom Malin o hjälpte mig att lägga ett spår på 300m till Java. Vi åkte bort mot Tungelsta, varmt o blåsigt men gick ganska bra. Sen hem o Malin trollade fram go lunch 🥰  så uppskattat ❤️. 

Nu..... in mot staden 🙃



onsdag, augusti 11, 2021

Lön för möda

Check ute i trädgården 

Första björnbäret uppätit...favoriter, så goda.





Tomater    gröna tomater.... 

....mest körsbärstomater







tisdag, augusti 10, 2021

Ny dag

 Ny dag nya möjligheter...den kan väl bara bli bättre....hoppas jag ♥



måndag, augusti 09, 2021

Kass

Idag skulle tandläkaren sätta tillbaka min krona. Fick inte min vanliga tandläkare.....försökte glatt lita på den nya, om det gick bra? Näääää 😒 den kom dit fel o nu nerslipad, den gick inte att ta lös igen pga det effektiva "cementen"..... så nu ska jag dit igen på torsdag och min vanliga tar över och kommer bli tvungen att borra loss den och sen, ta avtryck och beställa ny krona.

1,5 timme tog det + huvudvärk, vart lite sänkt både fysiskt och psykiskt.

Fick ett skumt meddelande på bilen också.... Ja kör, all in 💩. 

Hämtade hundarna och drog ut o la ett spår, o min lilla guldhund tog alla pinnarna... hon kände nog att jag behövde uppmuntras ❤️