.

.

fredag, oktober 19, 2012

Inbrottsförsök

Hua hua, för 3 timmar sedan (kl.04) vakande vi av att hundarna stormskällde samtidigt som tvättstugedörren for upp, och den kalla vinden blåste in i huset. Jag såg en skugga dra förbi det frostade glaset vid ytterdörren mot gatan, men blev osäker.........
Vi stängde och låste dörren, B gick husesyn och vi konstaterade att dörren hade väl varit olåst och blåst upp.....inte kan det väl varit någon här.....
Försökte somna om med en puls på 190, de 50 minuter som var kvar av natten.


När jag ska gå till bilen kl.05.30 ser jag direkt att någon varit här, grinden står helöppen (och jag kom in sist efter kvällspromenade, haspar alltid) och sen det står en cykel mellan våra bilar!!!, vänd i färdriktning för flykt.
ALLTSÅ var det någon här............."han" öppnade tom vår dörr och var på väg in!!  Tack våra bästa underbaraste vakthundar, vad hade hänt om han kommit in i huset, vågar knappt tänka.

Polisanmälan gjord så att det kommer med i statistiken, cykeln och en GPS som låg i påse ska väl till polisen (fin damcykel med barnsits som någon säkert saknar) och brännbollsträ ska inköpas och ha i sovrummet.
Vilken tankeställare man får, nu ska det inte slarvas med låsning av bakdörrarna, och larmet ska vi aktivera oftare!
Var rädda om er!

1 kommentar:

  1. Fy vad otäckt! Kram på er! Heja tanterna som skrämde bort inkräktaren!!!

    SvaraRadera