.

.

torsdag, september 19, 2013

Hopp och förtvivlan

Ena stunden på jobbet känns det så bra, det här med Saga kommer vi att fixa. Sen bara vänder det....kommer hem till en glad och en halvglad hund, (husse borta ikväll) försöker dämpa den ena och försöker hindra den andra från att hoppa på sin kompis. Då vi håller dem åtskilda på dagarna är det ju extra kul att ses för alla.
Tar dem kopplade till skogskanten då Saga inte gärna bajsar på tomten, vänsterarmen slits av en yster Stella, högerarmen bakåt av en seg Saga. Såklart kommer också möte med lösa hundar....."-jo men det är så att vi vill inte hälsa, en är ryggsjuk och den andra är valp och tränas".....jaha....säger pucko noll koll.
När Saga gjort sitt lunkar vi hemåt, direkt i bur med Saga och Stella som fortfarande är full av energi härjar med gosedjuren......kör rally...
......hur ska vi orka?!??....:(         

Skar mig rejält idag på jobbet......

Köpte en trisslott , tänkte att turen borde väl vända.....men det var ytterst lite.

Minns nåt blogginlägg från i somras där jag tyckte att vi levde så lungt som två pensionärer, solade slappade, lyssnade på ljudböcker en superlugn hund (nu vet vi varför).....ja, nu är det ingen risk vi blir stela och sega iallafall.....möjligtvis gråhåriga.                                                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar