.

.

lördag, april 30, 2016

Noll

Måste tyvärr meddela att idag har det varit noll spännande här, B var på ölinköpsresa på morgonen, jag städade och tvättade. Hundarna har varit ute i stort sett hela dagen. Vår majbrasa blev grillen, kött o vitlöksbröd.....så gott att jag nu har ont i magen.

fredag, april 29, 2016

Kul

Det här kommer bli såååå kul....övar i mjukisbyxor funkar bra.... 

Kallt

Vaknade utav Bs larm och tänkte snabbt, shit jag har försovit mig.... sekunderna innan jag insåg... Ledig....skönt ,pulsen sjönk. En timme i skogen gör susen, sedan lite hemmafix. Sitter just nu o sällskapar hundarna på tomten, söker lite D-vitamin det såg soligt ut.... fick gå in o sätta på mig raggsockor, underställströja och fleece....

torsdag, april 28, 2016

Varm

Träningspasset idag blev i regn i skogen = blött, jogg, intervaller och styrkeövningar på bara backen. Alla kläder i tvätten, jag har ätit och duschat varmt.... sitter nu o gosar med Java framöver brasan, helt ok... är ju ledig i morgon..

Bäddat

Bäddade rent igår, så härligt det är. Bad B bädda lite extra i morse (då han går sist, han sover när jag går) så att sängen hålls ren, självklart gör han.
När jag kommer hem ser jag att vår grävling /mullvad till dvärgschnauzer har jobbat hårt idag.........

Hur jag vet att det är hon............he he avslöjad, tur vi har många lakan... 
 

Morrn

Hej och Godmorgon, idag var det regn istället för snö.....man får vara glad för det lilla.
Och idag är det fredagskänsla för mig som är ledig i morgon, men ser att vi har möte till sena 14.30.....morr, ska jag behöva jobba över innan ledighet...............

onsdag, april 27, 2016

Mini

Fick en efterlängtad minipromend i skogen nu på kvällen, skönt att det är ljust ute. I dag blir det läggdax snaaart, ska bara köra via duschen. Hoppas på en piggare dag i morgon...

Trött

Vaknade visserligen innan klockan ringde idag med, mest för att jag brottats med en dvärgschnauzer hela natten som envisas med att ligga PÅ mig. Visst gosigt, men jobbigt varje gång man ska vända sig. 
Idag blir det inte "glad gubbe" är trött..........
Trött i kroppen (Boot camp v 4 av 6..passet igår var hemskt)
Trött i sinnet som har gått på högvarv lite för länge, och trött på detta förbannade väder .....nollgradigt och snööööööööööö.

Men jag är glad att jag har B att krama på......och måste nog ta mig tid att gå i skogen så jag kommer i rätt mood igen.

tisdag, april 26, 2016

vaken

Vaknar 04.45 fem minuter innan klockan ringer, känner mig pigg så bara att studsa upp. Idag nya tag, jobba, ett möte i VH kl 16 sedan träning 18.

Har dock grymt dåligt samvete över våra hundar som får minimalt med träning och aktiviteter just nu, jag vet......de har det bra och allt vi gör annars med dem. Snart är träningsveckorna slut och snart blir nog vårt liv normalt igen.......

måndag, april 25, 2016

Sand

Jag kan ju berätta för er som inte vet att det är grymt jobbigt att springa i sandbackar.... Spring 45 sekunder uppför så långt du kommer (inte många kom hela vägen), ner och sedan upp 45 sekunder igen, fem gånger om. Sedan blandade övningar och backe upp.... dimma i skallen, sand i skorna..

Bilden är backen, men en dag jag var där med hundarna.

God

God måndag, nu kämpar vi en arbetsdag och hoppas på en glad dag utan "stenar i skon". BAM snart är det fredag igen............


söndag, april 24, 2016

Guldstjärna

Java försöker få uppmärksamhet av husse :)  han har haft alertare dagar. Men idag får B en guldstjärna, trots utekväll igår följde han (frivilligt!! ) med mig som bodyguard när jag ville springa motionsslingan vid ängarna. Jag och Solo sprang åt ena hållet, B och Java gick åt det andra. När vi möttes tog jag båda hundarna och joggade vidare... hagel, sol omvartannat.

lördag, april 23, 2016

Hitta

Körde lite orientering på kvällskvisten, hittade markeringarna klockrent, iallafall en........ som vi råkade krocka med på kvällspromenaden.
Väl hemma sååååå godissugen, förlåt Rasmus..... mormor ska köpa nytt

Fredagen

Tyrol var omgjord igår, så det kändes faktiskt som om man satt på en grekisk taverna....till det sjöng och dansade de kring borden  liknadnde "Abba the movie" men med mer humor. ok mat, god dryck.


Hemma fanns bästa hundvakterna...kändes tryggt....
 
När vi kom hem vid 00.15 igår var huset släckt och alla sov......utom Solo, hon låg som en svart siluett i fönstret och väntade på oss <3 

fredag, april 22, 2016

Stan igen

Hujja, in till stan två dagar i rad, otroligt för att vara mig. Nu bär det av mot Norrmalmstorg där vi ska träffa syrran, sysslingar med respektive sedan ska vi till Tyrol och se Abba The party med middag... kul äventyr med härliga människor.

Natten borta

Kom hem 21.45 igår, somnade som en stock....vaknade inte förrens 07.15 minns ingenting av natten. Brukar annars vakna någon gång, kolla klockan, vända mig......inatt måste jag ha varit medvetslös, läskigt, det känns nästan som om jag gått miste om natten....


Föreläsningen igår var bra, dock tycker jag att många saker var självklara. Antar det är min "fina" ålder som gör att jag känner så men helt klart var det en "påminnare".

Var nöjd med det du gör, var glad, gnäll inte, hjälp varandra. Är någon annan gnällig kanske han har en "sten i skon" bry dig inte, tänk alltid "visst kan jag", våga, var avundfrisk istället för avundsjuk........ja massa sådana fraser.

torsdag, april 21, 2016

Staden

Jo då, jag kom iväg.... besöker staden. Middagen blev korv med bröd vid kyrkan vid odenplan (Gustav vasa?). Var en timme och tio minuter före utsatt tid... känns bra. Vilket tempo, bilar tutar, cyklister härjar, barnvagnar o stressade människor... för två timmar sedan gick jag i vår skog. Nu sitter jag här.... har visst ett hundtass avtryck på ena byxbenet... men jag borstade håret o tog på lite läppglans :))))
Nu blir det föreläsning på Intiman.

Hemmabäst

Åkte hem tidigare idag för att ta ut och va med hundarna innan jag ska tillbaka till stan... Odenplan.... Ååååå vad sugen jag är att åka.... Not!

VH morgon

Västerhaninge klockan 05.14, ensamt och vackert......

onsdag, april 20, 2016

Föreläsning

I morgon ska vi på föreläsning med jobbet, "konsten att lyfta sig själv och andra"......tror jag blir helbra, ogillar ändå "Hej, hur är det"" som morgonhälsning, idag kom bara två frågor dock.

tisdag, april 19, 2016

Att göra

"Att göra" listan växer och växer, men bockas av också, så bra bra. Hem, ut med hundarna, nu hemma en stund sveper en neongrön c-vitamin sedan snart träning.... och kl 19 startar derbyt. DIF DIF 💛 ❤ 💙 hoppas vi kan köpa hem matchen o se på tv. God kväll till er...

Falsk artighet

På mitt jobb säger alla varje morgon, Hej, hur mår du? eller -Hej är allt bra? VARJE DAG och då oftast i steget samtidigt som de går förbi.........det räcker väl med "Hej, Godmorgon, Halloj"


Ogillar skarpt den frågan när man inte bryr sig om svaret. Igår insåg jag att jag för fjärde gången berättade om min onda höft (jo jag har ont) till folk som frågat, men sen knappt lyssnade......för jag säger inte "Hej tack bra" om det inte är det, jo ibland har jag lärt mig säga "Hej, jo då ok, man ska inte känna efter så mycket"........den kan man komma undan på.
Ibland har jag sagt "Hej, jo då...har du tid att lyssna" (på skoj) då stannar de upp och hajjar till och ser förbryllade ut.......oj, måste jag lyssna.
Jag har superbra och trevliga kollegor, men morgonhälsning med fråga tycker jag är falsk artighet.......ogillar. God morgon!

måndag, april 18, 2016

Profil

Så snygg profil <3

söndag, april 17, 2016

Spännande

Alltid lika spännande med vårkrattning......

Skön start

På söndagen.... B, jag o hundarna nästan en timme i skogen, sista tio minuterna i regn... vad gör väl det.

lördag, april 16, 2016

Frammåt

Om allting går bra?





Kan sätta check! på fler o fler punkter, men det är mycket som ska klaffa.

Prellen ringde igår o bokade tid för träff -ja men vad bra sa jag, -för vi har bara varit i kyrkan en gång tidigare...... Det blev alldeles tyst i andra änden...........