.

.

torsdag, maj 31, 2018

18

Efter jobbet lite brådis sen mot Annedal för att gratta systers yngsta som blir 18 år idag, fina Sam. Sol, terrass god mat o fika...... kalas helt enkelt.
Hemma nu 22 efter att ha köat pga vägbygge på 73:an........säger snart godnatt men kan glädjas åt ledig fredag.

onsdag, maj 30, 2018

Tomt

Tomt på tomten,....... eftersom vi inte längre har fåglarna kvar har vi nu sålt uteburen. Hon blev glad...... o vi får så nytt gräs.

Viktigt?

Är det viktigt att vara viktig (på jobbet) ? Njea inte för mig har jag kommit på. Jag är en av de i vårt projekt med ny kund som har mest kunskap, hur vi kör processen och vad som är bra eller dåligt för ytan.... men jag är inte projektledare, o vill inte heller vara. Nu är vår projektledare ganska ny, frågar om allt... förståelig men jag är van att få färdiga planer o försök...nu måste jag tala om hur vi ska göra/gå vidare. Visst absolut jag gör det.... men inte van.
Dom säger åt mig "ta för dig" "sträck på dig" "du vet ju bäst" "bra för kommande lönesamtal"..... jo som sagt jag gör det för företagets bästa, men ärligt så är jag nöjd att bara vara lagom viktig :)

tisdag, maj 29, 2018

Spontan

Varmaste kvällen, spontanfika med dopp.....

Kul jobb

I morse fick jag leka uppfinnar Jocke på jobbet, en nu utrustning kunde bara stängas med tvingar.... men det gick, o den höll tätt :))

Hemma blev det rensa i rabatten jobb, faktiskt ganska kul.... men herre jösses vad jag tackat av, ser knappt vad som ska blomma eller vad som är ogräs... just nu är ALLT bara grönt (utom en lila boll). Vattnar lite så säger det väl poff så blommar det.

.... O majsen... Växer så det knakar :D

måndag, maj 28, 2018

Kräsen

Jag upptäckte att jag måste vara lite kräsen eller nöjd..... igår på utställningen valde jag att inte köpa rosetten vi vunnit (jo ibland kostar de, ibland får man dem). Väggen hemma är ganska full, o jag suktar mer efter lydnadspriser.

Fick hjälp med kvällsvattningen som vanligt...

söndag, maj 27, 2018

Tack....

.... för mig sa Java när vi kom hem. Fann henne i sovrummet, hon hade checkat ut....

5

Fem timmar på utställning i sol gav husse en fin röd högerarm. Jag och Java var med i Championklassen o vi kom trea..... av tre :)
Nöjd ändå, hon fick fin kritik av domaren och skötte sig bra, galopperade dock lite väl mycket då de ska trava men ärligt så har vi inte tränat på det så det är mitt fel.

... o "glömde" klänning och stråhatt :p 

Vi blev väckta 05.30 av hundarna i grannstugan, lång dag ute igår och nu heldag ute igen..... så är vi nu lite möra när vi sitter i bilen hem. Men summerar helgen som kul, sol och att ha umgåtts med trevligt folk ger inre energi.

Rent

Måste bara säga att det är första canpingtoan jag är på där man måste ta av sig skorna först....... men så var det ju rent också.

Nu mot Gimo o utställning

lördag, maj 26, 2018

Dvärgschnauzers

Dvärgschnauzer i massor.... ca 20-25 människor och ett gäng hundar, säkert 15 stycken på kennelträffen idag. Vi fick fika, mingla, prova på agility, nose work, sök och hundsim.....perfekt vaaaarm dag. Tre småvalpar var med, Solo vart lite skeptisk när en kom och var lite väl närgången... "vad gör jag med denna"? Vid 17 åkte vi hem mot stugan i Östhammar, trötta hundar och vi.... men en hamburgargrillning hos Bruse orkade vi med.... o fin solnedgång.
I morgon mot Gimo och utställning.

Morgon

Morgonvy idag, ätit frukost i fam Bruses husvagn nu far vi mot Norrtälje och dvärgschnauzerträff med kennel La Leia's.

fredag, maj 25, 2018

Camping

Dragit till Östhammar, bara 2,5 tim bilresa... 5 mil hem från jobbet, sen nästan samma väg tillbaka.. o lite till. Men härligt när vi väl e på plats på Klackkärrs camping med våra dvärgschnauzervänner.

Tur

Jag har aldrig gillat småkakor direkt, man blir bara torr i munnen......ganska skönt o känna så faktiskt.....