.

.

tisdag, november 30, 2021

3år

Har varit ordförande i brukshundklubben i 3 år nu 😱 det trodde jag aldrig. Men har nu sagt upp mig..... kom inte loss helt, utan blir Suppleant igen kommande år.

Men då kan jag sitta med armarna i kors på möten o bara göra det jag har lust med 🙈.... Det har varit mest kul, men tagit ner tid än vad jag har. 😍
Ikväll styrelsemöte, mitt näst sista 🔨

måndag, november 29, 2021

Mån

Arbetar hemifrån med dokumentet idag.... känns bra, kall dag ❄






söndag, november 28, 2021

Utflykt igår

Igår hängde jag med Malin och barnen till Friends arena och Horse show, barnens farfar jobbade där så han tog med oss in. Vi fick går i gångarna på arenan där hästarna stod o alla tävlande rörde sig, kul att se. Rasmus fick åka hjullastare o hämta hästdynga.....


..... enda nackdelen var att man var tvungen att åka till solna......

Julbord

I fredags... Med jobbet for vi till Norra latin för julbord. Jag måste säga att med mina 24 år så hamnade detta julbord topp 5. Fina luftiga lokaler, fräsch mat och stort godisutbud 😆😜😆😜😆😜









fredag, november 26, 2021

Nytt hus

Mitt jobb har byggt ett nytt hus i Ulriksdal, vi flyttar in i februari och under ett års tid. Det tar lång tid då alla våra processer måste valideras på nya stället, få godkänt av myndigheter innan vi kan flytta helt. Idag fick vi besöka det för första gången..... Imponerande snyggt o modernt ⭐





Här nedan ska jag sitta 😃😃



Köket eller galleriet som det kommer heta, gigantiska trappsteg som man kan sitta i. Här kan även ett projektorduk komma ner från taket o möten hållas. 


Sen åkte vi på julbord...... 

torsdag, november 25, 2021

Ny hall

Hyrde en ny hall idag, den har funnits ett tag men jag har bara inte testat den. 9 minuter hemifrån 😁.....




Här är det konstgräs som underlag, bra med variationer. Men erkänner, de med matta är bättre....

onsdag, november 24, 2021

Dagens...

Dagens middag resulterade i att vi fick köpa två nya kryddor, nej erkänner..... Körvel och Dragon har vi inte varje dag i maten.


Men wow detta var jättegott ⭐ Rotselleri, morot och kyckling.... vilken fin "receptbank" vi börjar få (ja precis, det var delar av den som fastnade i kopiatorn på jobbet 😜)


 


Skön känsla

När jag kommer hem efter jobbet...... snart vår infart, så har jag alltid en bra känsla. Gillar att komma hem.....o alltid bra väder. 

Laddade om för skogen...... den lilla ljusa snön som kom häromdagen ligger kvar på vissa ställen..... 




Hundarna vädrar, hetsar in mot skogen.... stannar o stirrar rakt in. Jag blir lite spak, vad kommer vi se? Vad kommer komma springande? Jag såg i alla fall inte det dom vädrade.....

När vi kommer ut ur skogen, utanför huset..... wow himmel... 



måndag, november 22, 2021

Duktiga vi

En vecka innan första advent 2 grader ute.... byta fönsterfoder, kanske inte jättevanligt. Men..... nu har vi förberett hela hösten, sågat o målat så va fan.

Huset var rosa innan vårt blåa.... spännande, eller inte 😱


Första halvtimmen höll det bli skilsmässa.... men sen fick vi snurr på det 🔨. Vi gjorde 50% av det planerade, det tog två timmar o jag frös (varit ute på spår i skogen morgonen). Men nöjda ändå så kunde vi avsluta o hoppas kunna göra resten annan dag..... innan jul 🤶 😆. 




söndag, november 21, 2021

Dyr fredag

Njeea vi inte på restaurang o drack champagne precis 😜.....

Hyrde hundhallen 300kr/tim, och bokat vår lydnadsinstruktör som kom dit bara för oss 650kr/tim.....= 950 🙈

Sen på kvällen lämnade jag Java för trimning hos vår hundrastare som också har trim..... 2,5 timme tog det, supersnygg hund 1040kr.

Tur att Java är så grymt härlig hund, o jo då husse vet......🙃

Idag har vi spårat med ett gäng i skogen.... helt gratis 🤣



lördag, november 20, 2021

Jakt

Ut i skogen klockan 08.30......efter en stund in i skogen står en jägare med hund.. säger Hej o går vidare. Ännu längre in hör jag hundskall, en människa ropar på mig....."vi kör jakt här idag" Öhhhhh...... Jo jag börjar misstänka det, ska jag lämna snabbt?


Nej då säger den trevliga jägaren, du får gå här vi har koll..  o vi jagar bara rådjur med hagel. Okej, en skylt hade kanske varit bra säger jag. Jo vi har skyltat de flesta i vägar men hade inte till alla 😱 okej, Cissi via Klövervägen får gå rakt in i jakten visst. Kortar av min runda o styr ut ur skogen i lite smårask takt. Spännande... eller...

Alexandra, Jimmy och barnen kom på lite lunch visit, mysigt ❤️. 



November, den vita kommer bli magisk om nån dag 🌸. 

Em prommisen valde jag att INTE ta i skogen, blev fin ändå.......


Snygga Java efter trim igår.... ❤️




fredag, november 19, 2021

Fredag

Idag ledig fredag 🌟

Till frukost de lyx blev det årets sista björnbär från frysen......

Dagen har för en gångs skull varit lugn, jag har gjort den lugn. 

Klockan 13 hade jag hyrt hundhallen och "vår" instruktör Marion hade lektion för oss.... mig o Java. Vi körde inriktning rutan och snabba stopp 🛑.






Nu har vi fått nya verktyg att jobba vidare med, får alltid härlig energi efter pass som dessa.

 Nu tar vi kväller ❤️