.

.

fredag, november 07, 2014

Lampbyte blir helrenovering

Vi skulle bara byta lampa i vår klädkammare (Walk in closet låter lite väl avancerat här) Innan vi startade började jag röja bort lite väskor som inte används och tappade ner en bakom garderoben som står på sniskan (vi har det garderobsystem som fanns när vi köpte huset) för att återfinna den väskan var vi tvungna att dra isär de IHOPspikade garderoberna, och.....då upptäckte vi att det nyaste golvet som var inlagt var pass-sågat precis efter garderoberna, så det var inte bara bara flytta dem.
Originalgolvet under var ta mig sjutton snyggare. Nu valde vi att ändra garderobernas placering trots att golvet blir helknasigt. Ska vi lägga nytt golv i hela, eller ska vi plocka fram originalgolvet? 


 

Och tapeterna ska vi inte prata om, väggarna från 1971 syns.
Så från att "bara" byta lampa har vi nu (obs....Vi) beslutat att vi ska tapetsera (piece of cake), ta fram gamla eller byta golvet och köpa nytt garderobsystem. Jo, innertaket bör nog bytas också, för detta lilla rum är det ena i hela huset som fortfarande har "mjukt" tak som man hade på 70-talet, så det bör bytas. Och det är väl passande att göra det själv när det bara gäller en klädkammare, som efter denna renovering kommer döpas om till vår "Walk in closet" :)


 
Ny belysning,tummen upp!

 Jo jag hittade väskan där bakom, och mycket annat.....hua. Men något som var lite kul var en målning på duk som låg ihoprullad.....undrar historien bakom denna, svårt att se signatur, men jag tyckte nog om den. Den kommer från någon av de tidigare husägarna
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar