.

.

torsdag, januari 01, 2015

Bäver och halt

Vi kunde inte fått en bättre start på 2015, pigga och glada tog vi oss an sameslingan i Paradiset. Visst, det var lite tunga kängor och halt men antar det bara förbrände fler kalorier så det var ju bra. Vädret var lite mulet, plus 4 grader lite vind......så vi var helt ensamma :)
Man få ju inte toppenbilder utan sol, men några blev helt ok iallafall. Here we go................
Vi kom ganska raskt på första sjön, spännande nog såg vi flera färska bäverfällda träd.......det har vi inte sett tidigare här, så att bävern flyttat in är nytt, kul!

Tyvärr såg vi ingen bäver, vi kikade efter bo men hittade inget.....erkänner är lite dålig "på bäver". Men misstänker att de kanske kan bo i denna lilla å som var i anslutning.......


Sjön låg med lite is utefter kanterna, med vinden som var smälte det fort.


Min tålmodige B, att ha med kameran gör att turen inte går i fullt tempo, men dag var vi båda nöjda med det.

Det var snö, barmark, rötter och is blandad kompott......det gällde ha koll hur man satte fötterna.
                                                                       Sjö nr 2
Som sagt, idag tog turen längre tid än vanligt (1.5 tim), det berodde nog på kameran och underlaget.......absolut inte på att jag är dubbel mormor nu................jo tack, lårbenet höll.


Anm: Hittade ett fotoalbum från 2014-01-01 från Paradiset! alltså gick vi samma tur den 1/1 förra året, dock gick vi själva då, Saga var för sjuk för att gå med. Men oavsett, detta kanske blir vår #förstajanuaritradition

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar