.

.

måndag, augusti 31, 2015

Inte ofta

Det är inte ofta jag tycker det är tråkigt på jobbet, nu är det så. Känslan smög in förra veckan och tyvärr är den fortfarande kvar, men efter 18 år på samma jobba kanske det är väntat.
Körde lotto i helgen, vann 21 kronor.....så jag blir nog kvar ett tag till

söndag, augusti 30, 2015

Hopp

Idag har det varit sööööndag. Jag stod och pysslade i trädgården hörde Java morra dovt, vänder mig om och ser henne öga mot öga med paddan la gigant. Som tur är går hon inte på den, hon har respekt. Jag som inte riktigt gillar när de är så stora bär upp Java (så hon inte ska bli uppäten) hämtar husse, som med handskar lyfter över den... till grannen. Perfekt!

lördag, augusti 29, 2015

Stora killen

I morgon fyller mitt första barnbarn 2 år, idag var det kalas. (jag minns så väl den dag han kom, all oro och timmar av väntan... sedan kom sms:et "han är hemma nu" ryser, sån skön känsla det var) Fint väder, god tårta, glada busiga barn (hundar som skötte sig galant :)) fin dag helt enkelt hemma hos morfar och Ulrika.

Tårta på kalas en öl där i solen (när barnkalaset var slut) och tror det blir pizza till middag.... o där gick jag upp 1 kg... Vad gör väl det, tränar kanske i morgon :) 

fredag, augusti 28, 2015

Prata

Asså, jag har varit ledig idag, B jobbat och sen åkte direkt till fotbollen.... har bara hundarna att prata med... och er :) Kvällen blev fin, solig men blåsig har hunnit med en lång hundpromenad, målat, en öl, skurat brevlådan, bakat till morgondagens 2-års kalas, fann nya jordgubbar, fann blåklockor (28:aug) suttit i kvällssolen och försökte ta en selfie med pussande hundar......nu kanske det är dax för soffan

Kostar

Jo visst kostar det med nya kläder, och inte prata om träningskläder. Vilket tur att jag/vi inte är matgourmeer här då.... i förrgår åt jag havregrynsgröt till middag (B spelade golf) , igår två ägg, keso och grönsaker (hann bara det innan träningen) idag har B fotboll, då klasar jag på blodpudding..... Moahaa

Fredagsmys

Måste bara som pepp till mig få säga... sedan maj månad har jag gått ner 7 kg. Hade ingen jätteövervikt men var inte nöjd med att inga kläder passade och det hängde "fluff" ur brallorna. Man ska se ut precis som man vill men jag mådde inte bra av det så jag bestämde mig att göra något, och där är jag. Tänker mig 7 l mjölk i en trave.. det är ganska tungt. Idag for jag till Farsta, hittade jättesöt spetsblus/tröja... flera jättefina färger så jag kunde inte bestämma mig, tog två (oj), stl s satt som en smäck, vet inte om jag var dum som tog det... nu måste jag hålla träningen. Har gjort en "fluff" hög i garderoben... har ni så? Förut hade jag en "i form" hög, kläder jag tyckte om men inte kunde ha... betydligt roligare att ha en "fluff hög" om än jag hoppas inte behöva ta fram den. Busarna var iallafall supersöta, passar bra till fest eller jeans o gympadojjor.... uppdaterade även garderoben med bästa plagget, mjukisbyxan... nu kan jag släng de med hål i. Var inte oroliga nära och kära, kommer inte gå till överdrift.. ... tycker för mycket om öl, ostbågar och godis för det.
God fredag och fredagsmys!

torsdag, augusti 27, 2015

Ligg

Gick hem 13 idag, o nu tar jag helg. Körde lite ligg-träning med Java när jag kom hem. Hon är kanon, snabb som blixten.

onsdag, augusti 26, 2015

Mörkt

Hade inte tänkt springa idag, men fick ett kvällsryck. Kan dock säga att efter 20 blir det mörkt.... och fort, men tog Solo med mig som body guard. Vände slingan denna gång och började i skogen tänkte hinna innan mörkret och det gick hyfsat, men inte om några dagar. Väl ute på trottoaren och våra vägar hem borde vi ha haft reflex, mörkret är här...
Snart läggdags, två trötta....

Fin em

Kul eftermiddagspromenad i skogen, hade båda lösa en längre sträcka. Har precis börjat ha Solo lös igen, i våras löpte hon och nu sommaren ska man inte ha dem lösa för skogens alla djurbäbisar, så hon gått kopplad eller långlina. Java som lite mer harmlös har dock gått lös all tid i skogen. Nu hängde de ihop som "koll &  tott" "piff & puff", "Bill & Bull".... så kul att se. Java gjorde allt som Solo gjorde, finingar.
Fin var även grinden idag, efter ommålning...

Seriösa

Jo men på mitt jobb är vi seriösa.... nån har blåst upp en "minions" (lr vad den nu heter)... o ingen vet vem.. ja,ja roar dagen lite

tisdag, augusti 25, 2015

Phhhu

Nu är klockan åtta och jag har satt mig ner för första gången i eftermiddag . Efter hundpromenad och lite hundträning (säger jag "gå runt" går solo runt mig :) målning, men det blev mer än tänkt, hade visst varit och småmålat på fler ställen på husets framsida syntes det idag..... morr, att man ska pilla och fixa. Sedan gav jag mig ut och sprang 3,5 km, alltid något... kvavt. Tur att jag har B annars skulle jag leva på fil, han ropade in mig o maten var klar. Nu duschad och trötta ben pladask i soffan.... lite vattenmelon.

Tisdag

Är detta sista varma dagarna må tro, idag kvavt poolen visar 32 grader. Några torra björklöv faller ner, varm höstkänsla. Målade i några avskavda delar på huset igår, det blev helbra.... men man ska inte ge sig på den solblekta delen av huset, idag blir det backjobb... nu får jag måla heeela grinden bara för det.

måndag, augusti 24, 2015

Piraya prinsessa

Så fin och rar vår utställningsprinsessa.... Kan dock förvandlas till en piraya, sabotage på hög nivå. Innan hon kunde hoppa upp i fönstret stod hon på bakbenen och spanade över kanten, det blev visst för frestande att tugga lite med de kliande valptänderna.... i närmsta möjliga.... fönsterbräda och vägg... Husse och matte byggde snabbt ett skydd, renoveringen tar vi ett annat år.

Måndag

Seeeg måndag inte roligt, vill hem. Tror jag ska göra en 10 veckors Lotto.........

söndag, augusti 23, 2015

Kyrkan

Idag bar det iväg till Vällingby kyrka, systersonen Sam skulle konfirmeras. Jag var i kyrkan, bara bra med en andaktstimme ibland tror jag ... B väntade utanför med hundarna. Sedan åkte vi alla hem till bjudning på härliga terrassen, syster min gillar också blommor :) . Jättetrevlig dag, hundarna skötte sig exemplariskt vilket gjorde dagen ännu bättre.

Avslutade kvällen med en mil promenad med kära Elin, denna gång hade vi bestämt att gå, inte springa.... Vi hade så mycket att prata om...kvällen kunde inte sluta bättre.

lördag, augusti 22, 2015

Resultat

 Utställningsresultatet, i finalen sen mot andra raser fick Java en andraplats. Vi blev jätteglada, vår prinsessa fick med sig tre nya rosetter hem. Ställd av hundvän Jannika. 

Bra tjej

Det går bra för Java, hederspris och bästa valp av dvärgschnauzer. Nu snart final mot andra raser valp. Vaaaaarmt...

Utställning

Nu är vi i Eskilstuna, blå himmel många hundar. Hejja Java, vi återkommer i em :)

fredag, augusti 21, 2015

Mörker

Har tyckt att dörren till boden kan vara lite smutsig, skurade av den idag..... den var "lite" smutsig. Men kul med jobb som ger resultat :)

I morgon far vi till Eskilstuna och hejar på när vår Java ställs ut.

Fredag

God fredag

torsdag, augusti 20, 2015

Känslor

Det där med känslor är konstigt, för några dagar sedan kände jag "jag vill träna, jag vill köra, påt igen".... Idag innan passet kände jag "nä om jag ändå fick vara hemma"..... Nu efter, shit vilken skön känsla, vad glad jag är att jag gick.
Har bråkat med huvudvärk idag, men måste säga att tack vare träningen har min huvudvärk som förut kom regelbundet minskat rejält. Är på rätt väg....

Home

Home sweet home