.

.

lördag, mars 31, 2018

Påskträff

Oj vilken dag, lugn fm med lite hundtrimmning. Eftersom vi inte skulle ta med hundarna på påskmiddagen så planerade jag en lång jobbig skogspromenad innan. Solo fick ha klövjeväska (med 2x200g ris i) och Java gick lös (= sprang dubbel sträcka) vi gick mest off road, inte på stigarna. Med pannkaka som extragodis blev turen en hit, hemma efter 70 minuter.

Sen drog vi till Per och Ulrika i Stureby, döttrar, fam o barnbarn var på plats. Supergod påskmat, glatt humör och busiga barn..... sen är ju inte vi sena med att busa upp dem också :)..... o sockret gjorde nog sitt också för självklart fick de påskägg. Men kloka mormor hade faktiskt köpt gympadojjor istället... o mindre godis.
Kaffe och kaka, wow supergoda båda två.... min favvo vart citron kladdkakan.

Hem till Klövervägen och hundarna, en konstig tystnad. Nu kör vi kvällen med några avsnitt Bron.

fredag, mars 30, 2018

Klart

En Dumle kladdkaka och en citron kaka, i morgon påsklunch i Stureby....

Bak

Då jag har ganska mycket på min "to do" lista idag blev jag friad från att bära kartonger. Nu planerar jag bakning.....

torsdag, mars 29, 2018

Letat

Dagen blir nog ok ändå....
Jobb
40 min sol
30 min sova middag (gick ju upp 04.20 ju)
60 min skogspromenad.... och då letade jag efter våren,utan större resultat.... Jo en myrstack hade påbörjat sin aktivitet. 

Nu tar vi eftermiddag och B är i garaget och kopplar bort vattnet från duschkabinen som vi vill ta bort. Passar lägligt då han tagit hem "storbil" idag (då vi ska hjälpa till med flytt 1 i morgon, fam Malin och Ante)... då kan vi ta duschkabinen direkt till tippen förhoppningsvis.
Måste bara visa denna skämskuddebild..... tur att man tittar på bilderna innan man lägger ut, typiskt att få sin skugga i bilden, supersnyggt med dubbelhaka o koncentration... ja o ändå kör jag..... Yeehhhh 😆 

Hemma

Fina påskblommor av jobbet, skönt att vara hemma. Nu ute i solen, sedan bör jag nog ta en mini siesta så att jag orkar hålla mig vaken i kväll..... kämpa våren.

Nattarbete

Jo det känns lite så när jag är på väg till jobbet och tittar på klockan.....men till mitt försvar är det ändå, jag åkte nästan en halvtimme tidigare än vanligt....och jag har inte ställt om klockan i bilen :) (så den är ju eg "bara" 4.49....baggis)

Idag vill jag jobba en kort dag, vi får väl se.
God Skärtorsdag

.....o se, en liten liten tendens till ljusare himmel......jag har hopp! 

onsdag, mars 28, 2018

Jippi

Lydnadsträning ikväll, som jag gick till lite nedstämd då vi varit..... är i en svacka. Men det häftiga är att det gick skitbra, Java var som förbytt (eller så har hon kommit ur skendräktigheten), pigg, alert och Såååå arbetsvillig. Körde superfint fritt följe och jättelång apportsträcka med fint överlämnande.... vår vovve det. BAM
Trött, nöjd, kommer sova gott.

tisdag, mars 27, 2018

5

Jag är inte snabb men sakta är också framåt, idag var första gången på flera år som jag klarade fem kilometer....sååå nöjd. 

Tack för att jag inte haft ont i huvudet, höften eller ryggen på länge.... hälsar mormor här... till högre makter.....eller så är det att jag sköter stretching och viss sjukgymnastik som gett resultat också :)  

14.30

Skönt, hemma halv tre idag...., mycket på jobbet. Hur kan jag då komma hem så tidigt?
Jo man är tidigt på jobbet, tar nästintill enbart lunchrast (och den var 15 minuter) och man jobbar på.... är effektiv :)

Nu har nästan hela trädäcket blivit snöfritt, medans andra halvan av tomten har 15 cm snö.... Kämpa våren!

måndag, mars 26, 2018

Det...

... är kul att vara Djurgårdare just nu, tack för matchen :D

Dark

Jaha då var det svart igen..... o snöstorm. Vädertanten kl 05.35 - "o kyligare luft kommer in över landet"
God måndag!

söndag, mars 25, 2018

Okej

Dagen har varit lite dämpad men ändå okej, solen och positiva tankar har varit till hjälp. B for på jobb till tele2, jag och hundarna har varit ute... fleeera timmar. Nu är jag god fru och påbörjat middagen, kan om jag vill :)

Ledsamt

Tung känsla idag, en vän som är sjuk hörde av sig till mig igår lite kort ang djurgårns seger. Blev så glad att hon skrev, visste att hennes tid är räknad... har tänkt på henne. Fick följande rader..... svårt att svara någon som är redo att lämna, ofattbart. Jag vet att folk är sjuka varje dag i världen, men det blir extra tung när det är nära.

Jag tog i lite extra på löpbandet i morse, lite jobbigt... men va fan kom igen, vad är jobbigt? Struntar helt plötsligt i de oputsade fönstren, dammråttan i hörnet och att vi inte vann på lotto igår....

Fuck cancer 

lördag, mars 24, 2018

Ny vän

Nyss inkomna efter en längre skogspromenad med en ny hundkompis, hundrastaren kom förbi med en av sina hundar. En kille precis i Solos smak både mentalt och storleksmässigt, de röjde sig rejält trötta.

Nu blir det soffhäng och hockeyn 💛❤️💙

Arla

Arla morgonstund 07.15 .... två fina svanar flög över oss, vädret nollgradigt. God morgon 

fredag, mars 23, 2018

Lite komiskt

... kanske 😁. I veckan på jobbet satt jag på ett möte med en av våra nyanställda, en tjej från USA. Jag drog i ett sammanhang ett ordspråk " spel för gallerit" o hon sa.... jag fattar ingenting. Okej insåg mitt misstag...

Som..... När jag och B skulle ta taxi efter kryssningen förra helgen stod det fullt med taxibilar utanför, chaufförerna (99,5% mörkhyade) gick på gatan och skrek o viftade efter oss/kunderna, bilarna körde lite hur som helst. När vi hoppat i en vettig bil, stängt dörrarna säger B inte illa menat "shit djungelns lag som gäller" o vi tänker inte mer på det. Vår afrikanske chaufför är tyst, säger inte mycket (mer än ber oss skriva in gatuadressen i hans Google maps, så han hittar). Vi kommer hem och landar.... då inser jag plötsligt att han kanske inte riktigt vet att "djungelns lag" är ett gammalt harmlöst svenskt ordspråk, för i detta fall kunde det lika gärna vara påhittat för stunden..... oj, fniss vi får oss faktiskt en snöpligt stund.....
Ja ja, shit happens 🙊

Idag är drinken bättre.... hälsosammare än förra helgens ✌️ apelsin, äpple, morot och ingefära. 

Fint

Fint hundträningspass, men jag längtar tills man kan vara ute o träna. Java är inte riktigt damen som vill sitta eller gud förbjude ligga om marken är lite blöt.... sååå vi kommer väl ut i juni eller så 😬. Hem o åt en god lunch, broccoli är sååå gott.... japp nu är jag på "viktbanan" igen... lagom till helgen 😎.
Fin eftermiddagspromenad och en stund i solen, nöjda hundar, nöjd matte.
Snart kommer husse hem, då tar vi fredag.