.

.

fredag, augusti 31, 2018

Motion

Rulltrappor avstängda på centralen.... nähä det heter visst Stockholm city nu, morgonmotion.

torsdag, augusti 30, 2018

Nu..

.. kommer dagens blogg, inte hunnit...
Upp som vanligt 04.40, jobba, hem, åt plommon, hundpromenad, på 5-års kalas... Hip Hip hurra för Rasmus, stora killen (kan snart låna mormors kläder), B o hundarna hem, jag skjutsade hem Alexandra och pojkarna till Lidingö, hemma 22, dusch, säng, nu sova 23.

I morgon ska vi ha teambuilding hela dagen med jobbet, sedan 5-kamp o mat på Gröna lund.... jätteladdad :/ not
Godnatt

onsdag, augusti 29, 2018

Snopet

Kom ut i skogen idag med löparskorna (efter hundarnas skogspromenad), tänkte mäta o klocka en runda exakt så jag har en tid att förbättra. Kommer hem o kollar datan, då har GPSn slutat funka efter halva vägen..... den känslan.... snopet, halva varvet är ju ogjort.... finns helt enkelt inte.

Jag ritade till det själv :) men Ööhhh, det finns i min kropp i alla fall.

tisdag, augusti 28, 2018

Hittade

Har saknat mina trådlösa hörlurar nån vecka, vet att jag la dem i någon tröjficka..... i förrgår på hundträning hittade jag dem....lite flottiga o luktade köttbullar ://

Augusti

Ghaaa vad denna månad gått fort, Solo har i alla fall förgyllt denna månad för många då hon varit Augustiflicka i Schnauzerkalendern.

Jag har henne på jobbet :)

måndag, augusti 27, 2018

Kort dag

Oj vad denna dag kändes kort, 4 graders morgontemperatur, jobb, träna, mat, dusch, poolvärmen avstängd, hundprommis....
Godnatt

söndag, augusti 26, 2018

Solo

Nä men jag är nyopererad men vill ligga med en kudde under magen.....

2 h rally

Två timmars rallylydnad med tre klubbkompisar, kul snack, många skratt o kul bana. Så roligt att se hur vi alla har "olika problem", för långsam, för snabb, för het, för glupsk.
Denna träning gav positiva feelings, nu kör vi.

Ny

Har ju på kul sparat några självdöda insekter, ska visa barnbarnen... mulleskola 🌲. I morse hittar jag denna på golvet.... men innan jag inser att den är stendöd känns det sådär, ogillar denna storlek. Men.... nu har jag en till i samlingen :)
Men jag kan upplysa er om att spindel inte är en insekt som många tror.

Nu drar Java och jag till klubben, vi är några där som ska köra lite rallybana.
God söndag

lördag, augusti 25, 2018

Street

Kvällsprommis, vår gata ❤️

I form

Jo men jag och Java är i ganska bra form, hon har ovanligt snygg midja (vilket hon inte alltid har..... haft den sedan Solos magsjukeperiod då det inte var fri tillgång till mat, sedan denna varma sommar har vi inte tränat = inte så mycket godis) jag har en hmmm ok midja, lite lagom hull.. typ (vilket "hon" inte alltid har...gillar godis).
Solo och husse hemma, jag och Java åkte till "ängarna" och gick slingan på 4 km i bra tempo. Hittade en ärtig fin rosa... väldigt rosa tröja i min träningsgarderob igår, den tar vi ingen ser oss ju i skogen :p. Ödsligt i skogen, beväpnade mig med en fin vass sten, jo känns bättre. När vi gått en bit händer det sämsta, helt plötsligt delar sig vägen... What? Nu känner vi igen oss som tur var, o innan jag hinner välja har Java valt den gamla snåriga stigen, inte den breda grusade vägen. Hoppas vi kommer ut där man brukar......
Jo då det gjorde vi, tacka vet jag knöliga snåriga stigar med rötter.... Inte breda platta grusade vägar.
Sen kom vi ut på fina ängarna, perfekta träningsplan ju :) men avstod då Java var ganska trött....okej gjorde en superfin "fjärr".... kunde inte låta bli.
Nöjda for vi hemåt

Fel form

Tog mig ut för lite "tomt fix" efter frukost, det var kallt......det blev att gå in för att ta strumpor och jacka på. Majsen är skördade, krattade lite plommon och tog in tre färdiga gurkor. Tror inte våra gurkor skulle gå igenom EU kontrollen med avseende på storlek och utformning, men de är goda.

Ang Solo så kan vi sätta check på allt idag, kort rastad, såret fint, ätit mat och nu vilar. Känns bra ❤️

fredag, augusti 24, 2018

Ösregn deluxe

Tror det nalkas oväder

Snabbt återbesök

Efter en timmes gnyende trots smärtlindring, o vill inte gå el kissa så ringde jag veterinären, vi fick komma på studs. De ville behålla henne över dagen med dropp o mer smärtlindring.... men det slutade med att hon fick en spruta sen fick vi fler tabletter med oss hem. Helt ok att betala 800 istället för 2800 idag... efter gårdagens faktura. Nu ligger hon lungt hemma o har som skönt är kissat, check ✅ 
Jag städar hundskåpet (bra o pyssla med så ser Solo mig hela tiden och är lugn) , alla gamla mediciner man sparat.... jo jag gör så, man vet aldrig. Men nu rensade jag faktiskt o kastade de typ från 2002 o 2007 :).... Okej även de fr 2015.
Min träningsgarderob har och fått en städning, hittar kläder jag knappt använt... tror det betyder att jag borde träna oftare... Ouff.
Vad gör du idag?

Depp

Varför mår jag så dåligt? Frågar Solo.... fy vad taskigt man känner sig. Fick värktablett 02 inatt, vill inte äta, dricka eller kissa hoppas hon blir piggare under dagen.
❤️

torsdag, augusti 23, 2018

Tröttis

Skrutt

Har nyss hämta Solo hos veterinären, en ynklig tjej. Då hon haft problem med långa löp (3-4 veckor o väldigt påverkad/deppig under lång tid efter) så rekommenderade veterinären kastrering. Nu har hon långt operationssår på magen o fått smärtlindring. Istället för tratt på huvudet så har hon iallafall en skönare body som skyddar operationssåret. Java har varit ensam hemma men det verkar ha gått prima, nu ligger hon bredvid Solo o sällskapar..... bästa kompis. Då Solo går på lite droger trivs hon bäst i tygburen o lite mörker.....kämpa!

Vi gjorde i alla fall rätt val, flertal cystor på bägge äggstockar hade hon. 

Fin pose Java, vår lilla lurvas :) 

Högre

Vilken skillnad mot i går....ljummen morgon 17-19 grader....

onsdag, augusti 22, 2018

Putt

En lite "putt" B vid matlagningen..... svartkål och äpple i maten. Jag tyckte det var gott :) 

5

5 grader klockan 5, rumpvärmen varit på varje morgon denna vecka...snart dax att slå på dieselvärmaren så man slipper kall bil. Annars fin morgon.....inga djur, igår både rådjur som jag fick väja för och älg vid vägbanan.
Fin onsdag!
 

tisdag, augusti 21, 2018

Gammal vän

Under städningen igår fann jag min gamla vän Leo, han är 40+ fin, pigg men lite dammig. Nu är han avdammad och vädrad, fick honom när jag fyllde 8 år om jag minns rätt. Står på balkongen på vår lägenhet på Lilla Essingen, älskade gosedjur....