.

.

torsdag, september 04, 2014

På sjön igen

 Förra året paddlade vi på vår "aktivitetsdag" med jobbet i september, hade tur med vädret då också. Sol och fin dag. I år blir det också vattentema, segling.........jag tar med kameran och tror att jag är en av dem som kommer "sitta ner och njuta", inte hänga i något rep....förlåt, tamp ..........:)
Ser framemot morgondagen........


Teaser om aktivitetsdagen
den 5 september, 2014

Vi samlas vid cityterminalen på morgonen (ca 08.30), för gemensam färd till Bullandö Marina. Där vi fikar och äter smörgås medan vi får en genomgång av dagen (säkerhet mm) – innan vi ger oss ut i skärgården i 3 st Grand Soleil båtar (50 fot).

Ta fram din tävlingsinstinkt – några matchrace kommer gå av stapeln. För den som inte vill/kan vara så aktiv är det inga problem – då är det bara sitta ner, hålla tummarna för sin båt, och njuta av farten (om det nu blåser…). 
Det blir fiskgryta till lunch på någon kobbe, kaffe och vatten finns. När vi sedan är påväg hemåt går vi för motor in mot Stockholm och njuter av solen med ett glas vin/öl/alkoholfritt i handen. Vi blir sedan avsläppta på strandvägen  Kajplats 14 ca kl.16.30.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar