.

.

onsdag, juli 13, 2016

Varning

I dessa tider och det spelar ju ingen roll vart man bor....klåfingriga inkräktare finns överallt i vårt land. Jag har letat efter en skylt länge, har letat efter en med "Varning för hunden" på flera språk, gärna öst-lädersspråk, men ej funnit. Vill inte ha en knallgul och gärna plats för två hundbilder.

Det blev denna, klippte dit ett schnauzerklistermärke vi hade hemma så hoppas jag att hundmotivet översätter ordet HUND för de som ej läser svenska.
Den kommer även bli bra för folk som säljare, häromdagen hade vi en som trots två skällande hundar öppnar grinden och kliver på utan att invänta oss eller ropa "hallå", inte ok! Dock var det intressant att se Solos beteende, hon stormskällde och jag hörde att det var på allvar inte som hon brukar. När "han" gick fram backade hon, när han backade gick hon fram, och hon höll exakt 3-4 m avstånd hela tiden. När vi väl kom ut till grinden berömde jag Solo, då blev hon lugn och tyst. Sa åt "säljaren" att man går inte in genom grinden om det står två hundar där......han vart inte långrandig. Nästa skylt kanske blir den där om arg kärring ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar