.

.

fredag, oktober 14, 2016

Fredag

Jobbat hemma idag, inte ofta jag kan det men riktigt skönt de gånger det går. Att kunna gå med hundarna, att kunna gå ett varv på tomten emellanåt. Tror både rosor och stora vallmon vill blomma igen.
Ang vår fuktskada under kylan jag nämnt ibland, är troligtvis resultatet av att kondensvatten sakta droppat fram ut vid gångjärnet istället för bak i behållaren (för att det är fel på kylen). Troligtvis pågått sakta och ibland under nåt år, vi har haft ett plastskydd under med dock var det 5 cm för kort och dropparna har kunnat smita ner i golvet utan att vi märkt något. De första brädorna vi rev upp var inte vackra, de var fuktiga och svarta men som tur är har det inte gått ner i lagret under golvet. Besiktning och försäkringsbolag inkopplat MEN de hävdar att eftersom vi inte skött underhållet på kylen (rensat dräneringshålet) korrekt så går det inte på försäkringen. Vi  själva hävdar att det är något fel på kylen, vi har visst torkat ur vid hålet ibland. Såååå nu måste vi ta hit en kyltekniker som kontrollerar kylen och vi på så vis kan bevisa att den är/varit trasig.... (känner ni en sådan hör gärna av er)
Nu har vi öppnat upp mer golv och ställt dit en luftavfuktare och plastat in, får se hur länge och vi måste väl mäta fukt sen. Lägga nytt golv....Tror att jag köper en till triss i helgen.
Så mina vänner, hem o gör underhåll på kylen. Trevlig fredagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar