.

.

fredag, november 06, 2015

Landat

Vi lämnade hemmet med två snickare, utanför fixade Haninge kommun det sista på vårt staket och mur. Precis när vi skulle åka kom en kille från Telia och frågade vart han ska gräva ner fiberkabeln till vårt hus (det var vår tur nu).....B tog den diskussionen jag låtsades inte höra. Resan gick bra, buren vi hämtade i Alfta var jättebra, satt som en smäck i Volvon.

Väl i Bollnäs tog vi en promenad vid sjön där hotellet ligger, fick några fina bilder. Vi checkade in på hotellet, fint rum med överraskning till hundarna... Wow säger jag som aldrig bott på hotell med hund, kalasbra och en eloge till scandic. En lapp "Pet in room" att hänga på dörren när vi går ner o käkar. B drog till Bollnäs kärna och köpte några öl, känns nästan som om vi är på kryssning :)

Jo by the way.... snickarna meddelande att de ej hinner klart idag, nu blev jag trött... tröttare. Kontaktade deras boss och meddelade att vi är borta i morgon......så nu får de jobba lördag he he, men hoppas de får bra betalt, bra killar. Orkar inte med att ha snickare på måndag 😈 😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar