.

.

fredag, augusti 25, 2017

Äventyr

Att vara utan bil är ett litet äventyr. Hade en tid på morgonen till vårdcentralen, gick i hällregn med paraply.... ogillar paraply, som jag ogillar handväska, vill ha händerna fria. Besöket gick smärtfritt och bara vandra hem i samma regn. Lite plock hemma sedan var det dax att hämta bilen i Haninge, hade planerat att gå med hundarna en perfekt rastning. Men insåg att det inte blir kul att gå en timme i regn o hundarna blir dyngsura.
Hhmm..... så här blev det...
Jag i regnjacka, ryggsäck, paraply och hundarna går till pendeltåget, självklart bajsar bägge på vägen så jag får en liten påse dinglandes också en bit. Resan går förvånansvärt bra, Java säger inte ett ljud (hon avskydde hela tågstationen när hon var liten o bara pep) och Solo hänger med som coolingen själv fast det är typ andra gången hon åker tåg i hennes liv  :) 

 Vi plöjer genom Haningeterminalen, centrum och bussstationerna klockrent, nu har det tom slutat regna och paraplyet hamnar i ryggan. Det mest besvärande under resan var en trött irriterande duva som gick på perrongen och vägrade flytta på sig. 

 15 minuters promenad upp till carglass och där står den med snyggaste framrutan ....nu ser man ju ut bra!
Hemresan tog 11 minuter ......japp använder tygkassen woop woop
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar