.

.

tisdag, augusti 22, 2017

Slår aldrig fel

Jo men idag hade vi bestämt oss för att montera upp den nya duschkabinen efter jobbet , tjohooo... eller. Först fick vi inte av det varma vattnet när vi skulle koppla loss den gamla kabinen, till slut lyckas B få av det via huvudkranen (så allt vatten i hela huset blir av, men det gör ju inget). B börjar packa upp kartonger och jag städar golvet där den gamla stått. Om vi inte lyckas få ihop den helt ikväll pratar vi om att vi måste i alla fall skruva i blandaren så att vi kan slå på vattnet igen.... blandaren, ja vart är blandaren?
Ringer bauhaus......
Då visar det sig att till den här duschkabinen ingår inte blandare, o det informerade inte han som gjorde vår beställning. Suck! - ni kan lägga en order så kommer den om 3-5 dagar. Nej tack tror inte det, vi (B) får kånka tillbaka den gamla baksidan och koppla in den igen så att vi får vatten (nä, man kan knappt gå på toa utan vatten) jag börjar laga mat och B åker till bauhaus.... inte jättelugn.

Nu har vi ätit, en ny blandare ligger i en kartong.... men vi fortsätter inte ikväll. Så trist, vi kom ingen vart... jo rent golv i badrummet och en nyinköpt blandare. Tur att vi kan duscha uppe, undrar hur länge det blir....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar