.

.

söndag, september 30, 2018

Dasslock

Dagens skog
Tror detta är den största flugsvamp jag sett, modell dasslock.....

Höststädning

Glad att jag hann ta in perlagonerna och skott av palettbladen innan frostnatten igår, nu är de helt vissna där ute. Morötterna har skördats (hur ska vi orka äta upp dem?) Solo snodde en direkt. Nu har vi vinterstängt trädgården...... grill, fågelbad, paviljongtak har plockats in. Blommor och krukor har rensats och de sista plommonen är uppkrattade.
När vi var klara med det for jag och Java till klubben, B hamnade framför golf på tv.

Nu har vi kommit hem och jag ska lägga mig en stund på spikmattan...... det ska vara bra.... sa häxan.
God söndag.

lördag, september 29, 2018

RLD N

Södertälje LKK, första starten gick riktigt bra 92p/100 (femteplacering av ca 20). När det var dax för andra tävlingen hade Solo precis somnat och var ganska nöjd, hon hade lite svårt att hålla fokus, kliade sig och trampade på en skylt.... det gav 72p/100, godkända poäng men vi fick inte så bra placering, vilket inte gör något.
Summering så är vi jättenöjda, nu har hon sina tre godkända rundor och får titeln RLD N (Rallylydnaddiplom nybörjare) och flyttas upp en klass. Den kanske vi jobbar med till våren :)

Soligt men lite blåsigt, husse o Java peppade oss..... husse nöjd, hade även golf att titta på till hans glädje :0)

Laddar

Vi laddar för tävling....

fredag, september 28, 2018

Fredag

Läste detta nyss, det gör mig glad. Heja elefanterna.

Glad också...... I morgon ska Solo o jag på vår nästa tävling, och OM vi lyckas få över 70 poäng på någon av de två starterna får hon titeln RLD N och går hon upp en klass (då har vi tävlat klart för i år, Java däremot har tävlingslydnad kvar). Håll tummarna för oss.....

Nu tar vi fredagsmys <3

torsdag, september 27, 2018

Blött

Blött även ikväll om än kortare utevistelse, nu är hösten här. Hundarnas första prommis i regnkläder, Solo har ny design för i år.... Javas är beställd, såklart de ska ha lika ju.
Flyttfåglarna på g......

onsdag, september 26, 2018

Långpass

Okej, när man går upp 04.20 blir man väldigt trött på eftermiddagen, check på den.
Sen lydnadskurs 17.30 till..... 21, blöta och kalla både jag och Java. Tur att Marion som instruktör är så bra o rolig annars hade jag gått hem. Passet kändes annars som ett av de sämre, regnet kom precis när vi startade, glömde köttbullarna hemma också suck. Konstigt nog tycker de andra att vi är grymma, Marion sa att de ska filma mig nästa gång så jag själv ska få se hur fint Java går. Tyvärr ser inte jag det riktigt då hon är så liten, min känsla att hon "inte" är med är tydligen felaktigt. Spännande
Nu Zzzzzzzz

Wow

Vågar egentligen inte ropa Hej än......men första morgonen sedan....jag minns inte jag vaknar utan huvudvärk ♥. Visst ont i nacken fortfarande men ingen huvudvärk, o detta trots att jag blev slagen i huvudet igår ;p.

Åkte till jobbet med ett leende, vaknade tom en halvtimme innan klockan ringde så jag parkerade in på jobbet 05.20. God onsdag!

tisdag, september 25, 2018

Check

Då kan jag sätta check på kinesisk massage, där de tänker på energiflödet i kroppen. Mitt flöde tog tydligen stopp uppe vid axlarna.......

Det började lite intressant, vi pratade en stund sen sa hon "du kan sätta dig på stolen" så vände hon sig om, o jag chansade... men fel....... - "åt andra hållet".... mehhh.
När jag väl sattlåg där med näsan mot backen började det (efter 10 min "men oj vad du är stel i hela högersidan") ... mmmm I know. Sen kom nyp, knåd, bank, drag, ryckningar å helt okej faktiskt tills jag fick ett gäng "örfilar" på huvudet, säkert 20 gånger..... sen kom bonkandet, hon bonkade med näven över huvudet (o hon hade rejäla händer, trodde hon hämtat nåt redskap).

Efter ca 20 min där fick jag vatten sedan lägga mig på rygg på en brits med filt över, i en timme höll hon tryck på olika punkter bla in under skulderbladen och även nere på sidan av benet. Det kändes väldigt avslappnande och ett lugn i kroppen (nu slogs hon inte), hon avslutade med massage nacke, huvud o ansikte sen drog hon mig i tårna. Slut.
Jag kommer gå dit igen.... åsså ska jag plocka fram spikmattan här hemma.
Undrar hur jag mår i morgon?.....

För..

Förbereder mig....

måndag, september 24, 2018

de hex

Det blir varken naprapat eller kiropraktor för nacken till en början, i morgon har jag bokat tid för energimassage och akupressur 75 min hos...... Magica de hex...he he

Skrap

Skrapa bilen i morse.....

söndag, september 23, 2018

Tröttis

.... någon som tagit ut sig idag.... :)))

Bra dag

Nämen asså.... så över förväntan det gick idag. Vår första tävling gick halvdant, fick visserligen 77 poäng av 100 (70 är godkänt) så jag var nöjd men måste träna mer "fulla banor" hon nosade en del på skyltarna o nummerlapparna.
Andra banan kändes svårare, flera tempoväxlingar det jag brukar missa. MEN håll i hatten jag lyckades ta oss igenom banan o Solo var lugn o följsam hela tiden, hon visade verkligen "jag vill hänga med dig"...... vi fick 99 poäng, wow. Vilket sedan ledde till ett förstapris på pallen, så stolt över Solo.
Tre klubbkompisar var också med o några dvärgschnauzervänner som också skulle tävla dök upp, kul.

När prisutdelningen var klar drog klubbkompisarna, jag stoppade in en trött Solo i bilen (Java var hos Malin o fam) köpte mig en grillad hamburgare och njöt av dagen o svepte in lugnet som började lägga sig i mig.
När jag kom hem var både husse och Java hemma, ordningen återställd.
Glad Cissi 😊

På plats

Då var vi på plats, alltid lika glad när jag hittar då min chaufför inte är med idag. Undrar om det är fler än jag som bekräftar för GPS tanten att jag uppfattat... kom på mig själv säga "okej" o "japp" högt i bilen :p

lördag, september 22, 2018

Ååå

..... jag ska inte börja titta på Animal planet "jag överlevde attacken", kommer aldrig i säng ska ju upp tidigt......
Passar på när inte B är hemma, han tycker inte den kanalen är jättefestlig en lördagskväll.... moahhaaa.

Soft

Soft kväll o laddar lite..... i morgon blir det tävlingspremiär för Solo. Är inte nervös för själva tävlingarna (dubbel) men nervös för hur Solo kommer att kunna koncentrera sig. Viktigast att ha kul o att vi gör vårt bästa så hon får en bra känsla för tävling......men visst vore ju kul om....

Lördag

Att bygga koja vid 07.00 en lördagsmorgon funkar också :) o hos mormor får man fika i köksfönstret. Sally börjar bli stor nu, kul att prata o umgås med barnen. När vi var ute med hundarna igår gick vi o pratade, hon lovade att komma o hälsa på oss när hon blir vuxen, då hittar hon själv till vårt blåa hus och hon skulle komma i jobbkläder :p.

När Sally blivit hämtad tog jag ut hundarna på en långprommis i blåsten (en treåring orkar ju inte gå jättelångt så hundrade fått lite snåla turer). Väl hemma och alla nöjda blev det en siesta. Helglyx.
B verkar ha det bra till sjöss, men hade visst vaknat 05.45... he.