.

.

torsdag, mars 03, 2016

Op

Veterinärbesök idag igen Solos öga, denna gång fick vi träffa spec ögonveterinär för andra ggr....efter att matte skickat ett irriterat mail och önskade remiss/vidare utredning på annan klink då Solos besvär inte blivit bättre och ingen annan behandling gjorts än medicin och mäta tryck i ögat, trots 5 besök har inte plan B föreslagits. Denna gång blev vi tagna på allvar, super bra vet som vi träffat tidigare (i andra vet-ärenden) och som grundligt gick igenom ögat OCH fann ett strå/ögonfrans som växte inåt vid ögonlockskanten....tacka sjutton det irriterar.
Visst hon hade ett sår på hornhinnan som start, troligtvis är det detta strå som åstadkom det....o jag som gått med dåligt samvete att det var jag som orsakat ögonskadan. Okej, nu tänker vi inte bakåt utan framåt VAD BRA att de hittade något. Det blir operation direkt i morgon bitti, nu hoppas vi att det vänder...............

Java fick sin 1-års spruta, Hallååååå kan någon släppa ut mig? ville sen helst bara hem men fick lugnt vänta de 50 minuter besöket tog.

Husse o tjejerna for hemåt (husse jobbar hemifrån), jag drog till jobbet ...ska jobba em idag, spännande att se vad de gör på jobbet efter kl.14 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar