.

.

fredag, augusti 26, 2016

Rackarunge

Trots att jag och B gått och inspekterat staketet på berget och lappat de få luckor vi anade att en dvärgschnauzer kan åla igenom RYMDE hon idag igen. Hörde som tur var bjällran runt halsen....PÅ grannarnas tomt!.....hon rymde för några dagar sedan också men höll sig kvar på berget som tur var, men på fel sida :o/
Nu blev det långlina tills vi gjort en ny inspektion och satt dit hönsnät som vi har på rulle. Fröken blev aningen missnöjd, ligger en stund i skuggan, går sakta bakom Rhododendronbusen......jag börjar undra vad hon gör där bakom då minuterna går och linan inte rör sig......då står hon och försöker gnaga av linan.....fröken påhittig..


Nu blev det "gå in" och gissa vem som blev sur?...
Varför vi har monterat brädor i fönstret?, jo det är annars någon som gnager på fönsterbrädan och tapeten :/ nu har vi så till vi renoverar när hon är "busfri"....om nu schnauzrarna blir det, hepp!
 
Ikväll ska vi träna rally och "stå fint" i morgon bär det av mot Eskilstuna för utställning och rallytävling med uppfödaren och schnuauzervänner. ...DÅ kommer Java vara nöjd :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar